TUIfly verbindt Charleroi deze zomer met Algerije

De luchtvaartmaatschappij TUIfly België biedt deze zomer een nieuwe seizoensdienst aan tussen Charleroi en Oran en één die het hele jaar door wordt gebruikt Algerijeworden vanaf november drie andere Algerijnse steden aangevallen.

Van 11 mei tot 13 augustus 2022 biedt het Belgische bedrijf ex-Jetairfly tot twee vluchten per week aan tussen zijn basis in Charleroi-Brussel Zuid en de luchthavenOran-Ahmed Ben Bella, a priori geëxploiteerd door Boeing 737 of Embraer 190. Vertrektijden zijn aanvankelijk gepland op woensdag om 15.30 uur om aan te komen om 17.50 uur, retourvluchten vanuit Algerije om 18.40 uur om te landen om 22.50 uur. In juli en augustus worden deze vluchten uitgevoerd op maandag, woensdag en zaterdag. TUIfly Belgium zal op deze route indirect concurreren met Air Algérie, dat Oran verbindt met Brussel-Zaventem.

Vanaf 12 mei serveert TUIfly Belgium ook Algiers-Houari Boumediene vanuit Charleroi, aanvankelijk met vluchten op donderdag (vertrek om 14.30 uur om aan te komen om 16.30 uur, terugkeer om 17.25 uur om te landen om 21.25 uur) en vanaf 3 juli op dinsdag, donderdag en zondag – met dezelfde competitie.

De wegen van Charleroi naar Bejaia, Constantijn en Tlemcen worden pas vanaf november live getoond, elk met een wekelijkse rotatie. Vergeet niet dat de Belgische maatschappij, net als Air France, Transavia, Volotea of ​​Vueling, afhankelijk is van de vergunningen die door de Algerijnse overheid worden verleend, in strikte wederkerigheid met de vluchten van haar nationale maatschappij.

Deze Algerijnse bestemmingen worden daarentegen door TUIfly Belgium aangeboden sinds Rijsel in Frankrijk, tegen hetzelfde tarief voor de Algerijnse hoofdstad en Oran, plus elke donderdag vanaf 7 juli voor Constantijn. Aan de andere kant zal het pas vanaf november Lille-Tlemcen te zien zijn.

TUIfly verbindt Charleroi deze zomer met Algerije 2 Air Journal

©TUI

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert