Spirit Airlines verdubbelt salarissen cabinepersoneel tijdens de feestdagen

Het goedkope American Spirit Airlines heeft besloten het salaris van zijn cabinepersoneel (cabinepersoneel, hostessen en) te verdubbelen

@Spirit Airlines

De Amerikaanse lage kosten Spirit Airlines besloot om het dubbele van het salaris zijn zeilboot commerciële medewerkers (cabinepersoneel, gastvrouwen en stewards) voor elke dienst die tot 4 januari is uitgevoerd, om te kunnen haar vluchtprogramma behouden geconfronteerd met de golf van de Omicron-variant.

In de Verenigde Staten werd het vakantieseizoen gekenmerkt door vertraagde of geannuleerde vluchten, waardoor chaos ontstond op de meeste Amerikaanse luchthavens, aangezien het aantal zieke medewerkers en contactgevallen gestaag toenam door de snelle verspreiding van de Omicron-variant. Bovendien, geconfronteerd met het vooruitzicht om ontevreden passagiers te moeten afhandelen, gaven veel cabinepersoneel er de voorkeur aan om te herstellen. Dit gebrek aan stewardessen, in combinatie met het slechte weer, heeft volgens vluchtvolgsite FlightAware geleid tot het annuleren van meer dan 10.000 vluchten in de afgelopen tien dagen.

„Talle stewardessen [de Spirit Airlines], ongeacht hoe ze hun service hebben verkregen, ontvangen van 28 december tot 4 januari een vergoeding van 200% voor elke service“, bevestigd in een persbericht van de Association of Flight Attendants-CWA, die ongeveer 4.000 stewardessen en stewardessen bij Spirit Airlines vertegenwoordigt.

JetBlue Airways, een andere Amerikaanse luchtvaartmaatschappij, zei donderdag dat het tot 13 januari ongeveer 1.280 vluchten uit het schema had gehaald vanwege een gebrek aan piloten. SkyWest Airlines Ook zij zei dat haar operaties nog steeds werden beïnvloed door de weersomstandigheden en de verspreiding van de Omicron-variant. Voor zijn deel, Alaska Air zei dat hoewel de Covid-19-pandemie haar activiteiten had beïnvloed, de overgrote meerderheid van de annuleringen en vertragingen te wijten waren aan slecht weer. Vorige week stelde ze enkele voordelen voor, zoals de invoering van loonbescherming voor herplaatsingen op kerstavond, eerste kerstdag en nieuwjaarsdag.

Spirit Airlines verdubbelt salarissen cabinepersoneel tijdens vakantieseizoen 1 Air Journal

© Airbus

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2022-01-02-spirit-airlines-double-le-salaire-des-pnc-pendant-les-fetes-de-fin-dannee-5232645.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert