Transavia: een Brest – Porto, gereduceerd tarief voor Oekraïense vluchtelingen

De luchtvaartmaatschappij low cost Transavia Frankrijk ingehuldigd op zondag een nieuwe verbinding tussen Brest en Haven, zijn achtste van de luchthaven van Bretagne. Het biedt ook tot eind april tarieven voor vluchtelingen en Oekraïense staatsburgers de oorlog ontvluchten uitgevoerd door Rusland voor tickets met verlaagd tarief naar Frankrijk met vertrek uit Polen en van Hongarije.

Van 27 maart tot 28 oktober 2022 biedt de dochteronderneming van Air France, gespecialiseerd in goedkope vluchten, twee vluchten per week aan tussen Brest-Bretagne en de luchthaven van Porto Francisco sa Carneiro, geëxploiteerd door Boeing 737-800 met 189 zitplaatsen. Vertrektijden zijn gepland op vrijdag om 14.20 uur (aankomst om 15.00 uur) en zondag om 13.35 uur (aankomst om 14.15 uur), met retourvluchten vanuit Portugal op vrijdag om 15.45 uur (aankomst om 15.50 uur) en zondag om 15.00 uur (aankomst om 17.40 uur). Transavia is zonder concurrentie op deze route die wordt aangeboden vanaf 41 euro inclusief belasting enkele reis, en die wordt opgeteld bij de routes die Brest verbinden met Parijs-Orly, Marseille, Toulon, Toulouse, Ajaccio, Bastia en Montpellier.

Voortzetting van de ontwikkeling van haar zomeraanbod en inspelend op „de vraag van haar klanten die de Portugese stad willen verkennen“, vierde de luchtvaartmaatschappij de inaugurele vlucht in Brest tijdens het traditionele doorknippen van het lint. „Op het programma van deze inhuldiging werden, toen de vlucht arriveerde en in samenwerking met Brest Métropole Océane, tassen met goodies en toeristische documentatie uitgedeeld aan de eerste Portugese reizigers en werden Bretonse producten aangeboden aan elk lid van de ‚crew‘. Bij het vertrek van de vlucht begonnen de passagiers hun reis naar Portugal met een buffet met Portugese biljetten in de boarding lounge”, onderstreept het persbericht.

We zijn verheugd om deze nieuwe service, uniek vanuit Brest, in te huldigen, die onze wens aantoont om onze klanten steeds meer reismogelijkheden aan te bieden. Bretons profiteren nu van een kwalitatief voordelig aanbod om Porto vanaf hun lokale luchthaven te bereiken », aldus Nicolas Hénin, Deputy General Manager Sales en Marketing van Transavia France.

Met veel plezier verwelkomen we de eerste internationale lijn die vertrekt vanuit Brest van onze partner Transavia. Het verbinden van de gebieden, dit is onze ambitie voor de inwoners van Brest en alle Bretons toegevoegd Claude Arphexad, Operations Manager voor Brest Bretagne Airport.

Transavia: een Brest – Porto, gereduceerd tarief voor Oekraïense vluchtelingen 1 Air Journal

©Transavia

De Franse low cost heeft ook een gebaar aangekondigd richting Oekraïners op de vlucht voor de invasie van hun land door Rusland: tot 30 april worden hun tickets tegen gereduceerd tarief aangeboden vanuit Polen en Hongarije, naar twee Franse luchthavens:

  • Krakau-Parijs Orly voor 34 euro (1 ingecheckte bagage inbegrepen)
  • Boedapest-Parijs Orly voor 34 euro (1 ingecheckte bagage inbegrepen)
  • Boedapest-Lyon voor 34 euro (1 ingecheckte bagage inbegrepen)

Om van deze tarieven te profiteren en te reserveren, moeten passagiers contact opnemen met het nummer: +33 9 72 72 00 49 (nummer toegankelijk vanuit het buitenland). Bij boeking wordt om bewijs van Oekraïense nationaliteit of verblijf in Oekraïne gevraagd, meldt Transavia.

Transavia: een Brest – Porto, gereduceerd tarief voor Oekraïense vluchtelingen 2 Air Journal

©Transavia

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert