Koningin Elizabeth geëerd door Virgin Atlantic

De luchtvaartmaatschappij Maagdelijke Atlantische Oceaan noemde en registreerde haar nieuwste vliegtuig ter ere van Hare Majesteit de Koningin Elizabeth de Tweededie vorig jaar is overleden.

De laatste Luchtbus A330-900 van het Britse bedrijf is geregistreerd G-VEII en gedoopt tot „Koningin van de lucht“, een eerbetoon dat al in 2024 werd betaald op een A340-600 die met dezelfde naam was gedoopt tijdens een ceremonie in zijn aanwezigheid in Toulouse. De nog niet geleverde A330neo voegt zich bij de drie die al in dienst zijn en die de namen Billie Holiday (G-VJAZ), Eliza Doolittle (G-VLDY) – en Space Oddity ter ere van David Bowie (G-VTOM) dragen.

Corneel Koster, Chief Client en Operations Officer van Virgin Atlantic, zei: Net als koningin Elizabeth tijdens haar historische 70-jarige regeerperiode, is Virgin Atlantic er trots op de vlag van het Verenigd Koninkrijk over de hele wereld te voeren. We zijn verheugd om ‚Queen of the Skies‘ binnenkort te verwelkomen in onze vloot en hopen dat het een passend eerbetoon zal zijn aan een onvergetelijke en geliefde monarch. „.

Het toekomstige lid van de alliantie Luchtteam verwacht twaalf extra A330neo’s, waarvan de huidige zijn uitgerust voor 32 passagiers in Business Class, 46 in Premium en 184 in Economy.

Anderen die geëerd worden in de huidige vloot van Virgin Atlantic zijn onder meer Eve Branson, moeder van groepsoprichter Richard Branson; de geregistreerde A350-1000 G-VEVE werd „Fearless Lady“ gedoopt ter ere van haar carrière, waaronder een periode bij de Wrens of the Royal Navy (WRNS) of een baan als stewardess bij British American Airlines.

Koningin Elizabeth geëerd door Virgin Atlantic 1 Air Journal

©Virgin Atlantic

Koningin Elizabeth geëerd door Virgin Atlantic 2 Air Journal

©Virgin Atlantic

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert