Onbeleefdheid: Canadese feestvierders gestrand in Mexico nadat ze onderweg aan boord hadden gefeest

Na het organiseren van een feest aan boord van hun vlucht op weg naar buiten, in strijd met de sanitaire regels, zijn Canadezen gestrand in Mexico, geen enkele luchtvaartmaatschappij wil ze terugbrengen.

Van tientallen Canadese influencers en youtubers haalde de krantenkoppen in Canada na het hosten van een feest op een chartervlucht van Zonnevleugels Luchtvaartmaatschappijen het aansluiten van Montreal naar Cancun op 31 december. De feestvierders aarzelden niet om op sociale netwerken video’s te plaatsen van de cabine van het vliegtuig dat werd omgevormd tot een nachtclub. “ De vlucht nam snel een slechte wending toen passagiers rookten, hun persoonlijke alcohol dronken, zonder maskers dansten en zelfs seks hadden.„, meldde Radio-Canada.

Beelden die heel Canada schandalig maakten, en zelfs premier Justin Trudeau, vooral omdat ze zich voordoen op hetzelfde moment dat Canadezen worden geconfronteerd met strengere gezondheidsregels in het licht van de circulatie van de Omicron-variant. “ Wanneer een bende[idiots] besluit op vakantie te gaan als ostrogoten, het is buitengewoon frustrerend, demoraliserend[…] De overgrote meerderheid van de mensen in dit land weet dat er offers nodig zijn om elkaar te beschermen“, reageerde de Canadese premier op Radio-Canada op 5 januari.

Tijdens het proces kondigden de luchtvaartmaatschappijen Sunwing Airlines, waarmee de eerste reis was gemaakt, evenals de luchtvaartmaatschappijen Air Transat en Air Canada, aan dat ze zouden weigeren de terugkeer op zich te nemen die deze influencers nu afkeurden. Voorlopig zijn feestvierders gestrand in Cancun, Mexico. Volgens de Canadese pers zouden ze overwegen om naar de Verenigde Staten te vliegen en van daaruit over land naar Canada.

Ondanks de gevolgen zei James William Awad, een van de organisatoren van de vlucht, op zijn Twitter-account dat “ het was het waard„! En dan toevoegen: “ een eenvoudig feestje in een vliegtuig zorgde voor al deze buzz. Ik zal even de tijd nemen om over dit alles na te denken en vooral hoe ik het de volgende keer beter kan doen„.

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2022-01-08-incivilite-des-fetards-canadiens-bloques-au-mexique-apres-avoir-fait-la-fete-a-bord-a-laller- 5232785.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert