Tokyo – Los Angeles, ZIPAIR’s eerste intercontinentale verbinding

De luchtvaartmaatschappij low cost ZIPAIR Tokyo zal op eerste kerstdag een nieuwe link inwijden tussen Tokio en Los Angeles, zijn eerste op de lange termijn.

Vanaf 25 december 2021 zal de dochteronderneming van Japanse luchtvaartmaatschappijen gespecialiseerd in goedkope vluchten biedt drie vluchten per week tussen de basis in Tokio-Narita en de luchthaven van Los Angeles, geëxploiteerd door Boeing 787-8 Dreamliner die plaats biedt aan 18 passagiers in Business Class slaapstoelen en 272 in Economy. Vertrektijden zijn gepland op dinsdag, donderdag en zaterdag om 14:45 uur om dezelfde dag om 07:40 uur aan te komen, retourvluchten die de Verenigde Staten verlaten op dinsdag, donderdag en zaterdag om 09:40 uur om de volgende dag om 2:25 uur te landen pm (het overschrijden van de datumgrens vereist, gemiddelde vliegtijd 10:45 uur).

Zipar zal op deze route al worden aangeboden door het moederbedrijf in concurrentie met ANA (All Nippon Airways), American Airlines, Delta Air Lines, Singapore Airlines en United Airlines, alle luchthavens van Tokio samen. Met drie 787-8 geleased van Japan Airlines, biedt ZIPAIR al – buiten de Covid-19-pandemie – vluchten aan naar Singapore, Seoel, Bangkok en Honolulu.

Sinds de lancering van Low Cost in maart 2019 en zijn activiteiten in oktober 2020, “ een van onze belangrijkste doelen was om een ​​vlucht over de Stille Oceaan tot stand te brengen, en ik zou niet trotser kunnen zijn om hier vandaag te zijn om de lancering van onze route vanuit Los Angeles aan te kondigen. », verklaarde zijn president Shingo Nishida. “ Onze missie is het definiëren van een nieuwe standaard in de luchtvaartsector door een uniek voordelig bedrijfsmodel aan te bieden op internationale langeafstandsroutes. ZIPAIR biedt een nieuwe basisreiservaring, met gepersonaliseerde diensten tijdens de vlucht, wat het gevoel van tijd aanzienlijk zal verkorten „.

Volgens Becca Doten, Deputy Executive Director, Public and Government Affairs, Los Angeles World Airports, “ er is een groeiende vraag naar non-stop vluchten tussen LAX en Narita International Airport, en we zijn verheugd dat ZIPAIR onze wens deelt om extra opties te bieden aan onze klanten die eten, cultuur, kunst en de geschiedenis van Japan en de omgeving willen ervaren regio „.

ZIPAIR biedt op weg naar Los Angeles VeriFLY, een applicatie voor digitale gezondheidsaccreditatie, ontwikkeld en beheerd door Daon, leverancier van biometrische authenticatie- en identiteitsgarantieoplossingen. VeriFLY “biedt reizigers een eenvoudige en veilige manier om de COVID-19-vereisten van hun bestemming te bevestigen. Na het aanmaken van een beveiligd profiel op de VeriFLY-app, verifieert Daon of de gegevens van de klant overeenkomen met de vereisten van een land en geeft een eenvoudig bericht weer dat is geslaagd of mislukt. Dit eenvoudige bericht vereenvoudigt het proces van inchecken en controleren van documenten op de luchthaven voor vertrek”.

Tokyo - Los Angeles, ZIPAIR 1 Air Journal's eerste intercontinentale verbinding

© ZIPAIR

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2021-11-16-tokyo-los-angeles-1ere-liaison-intercontinentale-de-zipair-5231673.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert