Verenigde Staten: een „all-you-can-eat“-pas op Frontier Airlines

De lage kosten Grens luchtvaartmaatschappijen lanceert een pasaanbieding onbeperkte vluchten op het hele netwerk gedurende de zomer.

Gedoopt “ All-you-can-fly GoWild! Zomer pas », wordt deze pas op de markt gebracht introductieprijs van $ 399. Hiermee kan de houder vluchten maken naar believen tijdens het zomerseizoen van 2 mei tot 30 september 2023, op Noord-Amerikaanse routes maar ook op internationale routes van de Verenigde Staten naar het Caribisch gebied van Frontier Airlines.

Binnenlandse vluchten kunnen de dag voor vertrek worden geboekt en bevestigd, terwijl internationale vluchten minimaal 10 dagen voor vertrek moeten worden geboekt en bevestigd. Houd er rekening mee dat belastingen en aanvullende diensten (bagage, stoel, enz.) niet zijn inbegrepen en op het moment van reserveren moeten worden toegevoegd. “ Voor mensen met flexibele schema’s is dit een geweldige kans om een ​​echt epische zomer te hebben, daarna te genieten van de zon op het strand, nationale parken te verkennen en nieuwe steden te bezoeken. zei Daniel Shurz, senior vice-president commercial voor de low-cost carrier.

Frontier Airlines biedt ook een jaarpakket aan “ All-you-can-fly GoWild! Jaarkaart “, die vanaf 2 mei 2023 een jaar lang onbeperkt binnenlandse vluchten aanbiedt (dus geen internationale vluchten). De prijs van deze jaarkaart wordt aangeboden aan de introductieprijs van 999 dollar.

Meer informatie over passen « All-you-can-fly GoWild! op de Frontier Airlines-website

Verenigde Staten: een

©Airbus

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert