Een speciale Eurovisie-livrei voor Vueling

De luchtvaartmaatschappij goedkope Vueling presenteerde een van zijn Airbus A320neo gekleed in een livrei gewijd aan de jaarlijkse songfestival, deEurovisie 2022 waarvan het het officiële bedrijf is.

De Spaanse dochteronderneming van de groep, gespecialiseerd in goedkope vluchten AGI (naast British Airways, Iberia, Aer Lingus en Level) is gekozen als officiële luchtvaartmaatschappij van het Eurovisie Songfestival 2022, dat wordt gehouden in Turijn in Italië 10-14 mei. Met meer dan 320 korte- en middellangeafstandsverbindingen in Europa zal Vueling „de Europese concurrentie ondersteunen door middel van haar uitgebreide vliegnetwerk“, bijvoorbeeld door naar de luchthaven van Turijn-Caselle van zijn bases in Parijs-Orly en Barcelona-El Prat.

Vueling heeft een van zijn gepersonaliseerde A320neo (degene die geregistreerd is) EC-NDC) in de kleuren van het Eurovisie Songfestival „met een vinyl patroon met muzieknoten“. Dit vliegtuig „zal alle verbindingen in Europa uitvoeren en zal blijven circuleren tot het einde van de zomer“ onderstreept een persbericht; op 4 mei moet hij verschijnen in Tenerife Noord, Bilbao, Barcelona en La Coruña, voordat hij donderdag naar München vertrekt

Tijdens deze periode biedt Vueling aan boord een Eurovisie speciaal menu „die bekend staat als „12 punten“ – de hoogste score die aan een land kan worden toegekend bij de stemming – en die zal bestaan ​​uit specialiteiten en drankjes uit de landen die deelnemen aan de competitie, zoals Gin Fizz uit het Verenigd Koninkrijk , Cappuccino Lavazza uit Italië, Jamón Ibérico uit Spanje en tot slot chocoladewafels uit Griekenland”. Bovendien zal het interieur van het vliegtuig ook worden ingericht naar het beeld van de wedstrijd om op 12 mei „een evenement te organiseren waarin veel verrassingen zullen worden onthuld“.

Vueling werd in 2021 uitgeroepen tot beste Europese goedkope luchtvaartmaatschappij bij de Skytrax World Airline Awards, beschouwd als „de Oscars van de luchtvaartsector“, tekende een samenwerkingsovereenkomst en lanceerde verschillende initiatieven en activiteiten waarbij deelnemers aan het Eurovisie Songfestival betrokken waren.

Een speciale Eurovisie-kleurstelling voor Vueling 1 Air Journal

©Vueling

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert