JFK: Delta lanceert Buenos Aires, gaat terug naar Rio

De luchtvaartmaatschappij Delta Airlines zal haar aanwezigheid in Latijns-Amerika versterken vanuit New York volgende winter, opening Vanuit New York een nieuwe seizoensverbinding naar Buenos Aires in Argentinië vervolgens opnieuw lanceren van de ene naar Rio de Janeiro op Brazilië.

Vanaf 5 november 2023 biedt de luchtvaartmaatschappij een dagelijkse vlucht aan tussen haar basis in New York-JFK en de luchthaven van Buenos Aires-Ezeizageëxploiteerd door Boeing 747-400ER die plaats biedt aan 34 passagiers in Business class DeltaEen20 in Premium en 184 in Economy (inclusief 38 in Comfortabel+, 238 zitplaatsen in totaal. Vertrektijden zijn gepland om 20:50 uur, aankomst de volgende dag om 9:00 uur, retourvluchten vanuit Argentinië om 21:15 uur en landen de volgende dag om 05:35 uur.

Delta zal concurreren met American Airlines op deze route, die op codeshare-basis wordt aangeboden met haar alliantiepartner Luchtteam Aerolineas Argentinas. Het biedt al vluchten aan naar de hoofdstad vanuit de basis in Atlanta.

Vanaf 16 december 2023 altijd vanaf jfkgaat Delta na meer dan drie jaar schorsing door vanwege de Covid-19-pandemie, een dagelijkse vlucht naar Rio de Janeiro-Galeão, geëxploiteerd in 767-300ER met 211 of 216 zitplaatsen. De vluchten vertrekken om 20.30 uur vanuit New York om de volgende dag om 8.20 uur te landen en vertrekken om 10.20 uur uit de Braziliaanse stad om om 18.30 uur te landen.

American Airlines zal de enige concurrent zijn op deze route, de derde gelanceerd als onderdeel van haar joint venture met de LATAM Airlines-groep. Delta bedient Rio al vanuit Atlanta en landt ook in Sao Paulo.

Sinds de oprichting van onze joint venture werken we nauw samen met LATAM om opwindende nieuwe routes te introduceren die de mogelijkheden vergroten voor klanten die reizen tussen de Verenigde Staten en Zuid-Amerika. zei Alex Antilla, Delta’s vice-president voor Latijns-Amerika, in een verklaring. “ Samen geven we New Yorkers de meeste vluchten en de beste ervaring voor reizen tussen de twee continenten. „.

JFK: Delta lanceert Buenos Aires, gaat terug naar Rio 1 Air Journal

©Delta Luchtlijnen

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert