TAP Air Portugal onthult zijn nieuwe merkidentiteit

TAP Air Portugal presenteert in een persbericht zijn nieuwe merkidentiteit, onder het motto “Embracing the World” (Omarm de wereld) vormt de kern van zijn boodschap en zijn acties.

De nieuwe positionering van het merk TAP is erop gericht “om de band van de luchtvaartmaatschappij met haar klanten, partners, medewerkers en andere belanghebbenden te versterken, en haar bewustzijn op belangrijke markten over de hele wereld te vergroten door middel van een nieuwe en creatieve marketingstrategie”geeft de eerste Portugese luchtvaartmaatschappij aan. Deze identiteit vernieuwt de merkpersoonlijkheid van de Portugese vervoerder “door het gastvrijer en leuker te maken” benadrukken “zijn geest van openheid voor de wereld en avontuur”. De aankondiging van de nieuwe positionering van TAP was een van de hoogtepunten van het evenement dat plaatsvond op het hoofdkantoor van het bedrijf in Lissabon, voor een speciaal uitgenodigd publiek van medewerkers, om de nieuwe, meer inclusieve positionering van het merk te vieren.

Het doel van de nieuwe positionering van TAP is expressie “De verbinding van Portugal met de wereld en de verbinding van de wereld met Portugal, waardoor de typisch Portugese nieuwsgierigheid van elke reiziger wordt gewekt”. ‘Omarm de wereld’ vertegenwoordigt de “TAP’s verlangen om met een open en warme geest de horizon te ontdekken, te verkennen en te verbreden”.

De nieuwe merkpositionering van TAP werd ook aan het grote publiek onthuld, waarbij de merksignatuur en identiteit online op flytap.com verschenen, evenals in een reclamecampagne in belangrijke markten. TAP werkte ook samen met de Portugese muzikant Brankodie zichzelf een nieuwe naam gaf door een nummer te schrijven genaamd ‚Embraces the World‘.

Om meer te weten te komen over de nieuwe merkidentiteit, stelt TAP voor om de film “Manifesto” op YouTube te bekijken en de officiële website te raadplegen: abracaomundo.flytap.com.

TAP Air Portugal onthult zijn nieuwe merkidentiteit 1 Air Journal

©Airbus

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert