Emirates werft in januari personeel aan in Frankrijk

Emiraten zoekt naar kandidaten om zich bij zijn bemanningen te voegen. Zo worden er in heel Frankrijk open dagen georganiseerd Januari stewardessen te werven.

De luchtvaartmaatschappij gevestigd in Dubai is op zoek naar mensen die gepassioneerd en gemotiveerd zijn door het idee om een ​​persoonlijk welkom te bieden, om haar klanten een onvergetelijke ervaring te bieden. Omdat beveiliging een van de prioriteiten van Emirates is, zal de ideale kandidaat met vertrouwen de activiteiten aan boord, de veiligheid van passagiers en verschillende procedures beheren. Al het cabinepersoneel van Emirates zal profiteren van training van wereldklasse in het trainingscentrum van de luchtvaartmaatschappij in Dubai.

Hiervoor zijn in heel Frankrijk verschillende open dagen gepland:

  • DE 6 januari 2024in het hotel Mercure Parijs Porte de Versailles Expo36-38 rue du Moulin, 92170 Vanves
  • DE 8 januari 2024in het hotel Mercure Nice Centre Notre Dame Hotel28 avenue Notre Dame, 06000 Nice
  • DE 11 januari 2024in het hotel Radisson Blu Hotel MarseilleOude Haven, 38-40 Quai Rive Neuve, 13007 Marseille
  • DE 13 januari 2024in het hotel Holiday Inn Lyon Vaise13d Avenue Victor Hugo, 69160 Tassin La Demi-Lune
  • DE 18 januari 2024bij deInterContinental Parijs le Grand2 rue Scribe, 75009 Parijs
  • DE 20 januari 2024in het hotel Golden Tulip Bordeaux Euratlantique13 Rue des Gamins, 33800 Bordeaux
  • DE 23 januari 2024Bij Plaza Hotel Capitole Toulouse7 Place du Capitole, 31000 Toulouse
  • DE 25 januari 2024in het hotel Radisson Blu Hotel MarseilleOude Haven, 38-40 Quai Rive Neuve, 13007 Marseille
  • DE 28 januari 2024in het hotel Mercure Nice Centre Notre Dame Hotel28 avenue Notre Dame, 06000 Nice
  • DE 30 januari 2024in het hotel Mercury Center Antigone – Internationaal-Antigone285 Boulevard de L'Aéroport, 34000 Montpellier

De luchtvaartmaatschappij gevestigd in Dubai is op zoek naar “mensen die gepassioneerd en gemotiveerd zijn door het idee om een ​​persoonlijk welkom te bieden, om hun klanten een onvergetelijke ervaring te bieden”. Daar veiligheid Omdat dit een van de prioriteiten van Emirates is, zal de ideale kandidaat met vertrouwen de activiteiten aan boord, de passagiersbeveiliging en diverse procedures beheren. Al het cabinepersoneel van Emirates zal profiteren van training van wereldklasse in het trainingscentrum van de luchtvaartmaatschappij in Dubai.

Kandidaten die met Emirates willen vliegen, kunnen hun aanvraag online indienen, vergezeld van een CV in het Engels en een recente foto. Om het proces te vergemakkelijken, wordt kandidaten geadviseerd zich vooraf online te registreren. Wie zich niet online heeft aangemeld, kan zonder afspraak langskomen tijdens de open dag op bovengenoemde locaties. Meer informatie over het wervingsproces is beschikbaar op de website van Emirates. De zitting van werving duurt een hele dag, kandidaten op de shortlist worden dezelfde dag geïnformeerd over roosters, assessments en aanvullende gesprekken.

Er zijn 160 nationaliteiten vertegenwoordigd in de bemanning van Emirates, die actief is op meer dan 140 bestemmingen op zes continenten. Deze diversiteit weerspiegelt het diep internationale karakter van het bedrijf. Met een moderne vloot van ruim 250 widebody-vliegtuigen is Emirates momenteel de grootste exploitant van Boeing 777 en Airbus A380.

Emirates zegt kandidaten aan te bieden “uitzonderlijke carrièremogelijkheden en uitstekende opleidingsvoorwaarden”. Al het cabinepersoneel van Emirates woont in Dubai, een kosmopolitische en dynamische stad, waar bijna 200 nationaliteiten samenkomen. Ze profiteren allemaal van bedrijfsaccommodatie, vervoer tussen huis en werk, uitstekende medische dekking en kortingen op diverse attracties in Dubai. Het wereldwijde netwerk van Emirates biedt talloze reismogelijkheden voor bemanningsleden en hun dierbaren naar alle bestemmingen die door de luchtvaartmaatschappij worden bediend.

Emirates bedient Frankrijk al meer dan 30 jaar. Het exploiteert momenteel 6 wekelijkse vluchten van en naar Lyon1 dagelijkse vlucht vanaf Leukevenals 3 dagelijkse vluchten van Parijs in Dubai opereerde met zijn emblematische A380.

Deze nieuwe opendeurdag maakt deel uit van de wereldwijde rekruteringscampagne van het bedrijf, gericht op het versterken van het operationele personeelsbestand om het sterke herstel van de activiteiten te ondersteunen. In 2022-2023 vervoerde Emirates 43,6 miljoen passagiers, een stijging van 123%

@Emiraten

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert