Ryanair biedt ‘hulptarieven’ aan op de opgeschorte routes van rivaal Wizz Air

Ierse lage kosten Ryanair mist geen enkele kans om de moeilijkheden van zijn Hongaarse rivaal onder de aandacht te brengen Wizz Air : ook kondigde ze aan “hulptarieven“(sic!) beschikbaar vanaf € 24,99 enkele reis voor “getroffen passagiers” door de sluiting van Londen-Nice van Wizz Air voor de zomer van 2024.

Deze laatste routeverwijdering volgt op de plotselinge annulering door Wizz Air van meer dan 80 lijnen breed
Europa gedurende de afgelopen zes weken, inclusief routes van en naar Albanië,
Oostenrijk, Duitsland, Hongarije, Italië, Luxemburg, Polen, Portugal, Servië
en Slovenië. Met name in Polen heeft de Hongaarse lagekostenmaatschappij de afgelopen weken vijf vliegtuigen teruggetrokken die waren gestationeerd en negentien binnenlandse routes opgeschort, omdat haar activiteiten zich blijven terugschroeven.

Sterker nog, op alle routes van Wizz Air die worden geannuleerd en waarop Ryanair actief is, biedt laatstgenoemde “hulptarieven”: “Terwijl Wizz Air blijft krimpen en zowel routes als vliegtuigen in heel Europa elimineert, redt Ryanair – de meest betrouwbare en voordeligste luchtvaartmaatschappij van Europa – opnieuw de dag door Relief-tarieven aan te bieden vanaf € 24,99 voor Wizz Air-passagiers die getroffen zijn door deze laatste ronde van plotselinge annuleringen“, zegt Jade Kirwan, communicatiemanager bij Ryanair.

Aanbiedingen van Ryanair "hulptarieven" op de hangende lijnen van zijn rivaal Wizz Air 1 Air Journal

©Wizz Air

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert