Singapore: goedkope Scoot arriveert in Londen

De luchtvaartmaatschappij goedkope Scoot zal een nieuwe link starten tussen Singapore vervolgens Bangkok en Londen, de derde Europese bestemming na Athene en Berlijn.

Tijdens de tweede helft van december 2021 en daarna opnieuw vanaf 22 maart 2022, onder voorbehoud van goedkeuring door de regelgevende instanties, zal de dochteronderneming van Singapore Airlines gespecialiseerd in goedkope vluchten biedt drie vluchten per week tussen de basis in Singapore-Changi en de luchthaven van Londen-Gatwick via Bangkok, geëxploiteerd door Boeing 787-8 Dreamliner die plaats biedt aan maximaal 335 passagiers in twee Premium- en Economy-klassen. Vertrektijden zijn gepland van 16 tot 27 december op dinsdag, donderdag en zondag om 11.35 uur om om 13.05 uur aan te komen in Bangkok-Suvarnabhumi om 13:05 uur, vertrek om 14:05 uur en land om 20:05 uur. retourvluchten vertrekken dezelfde dag om 22.05 uur vanuit Groot-Brittannië en komen de volgende dag om 16.10 uur aan in Thailand, vertrekken een uur later en landen om 20:45 uur in Singapore (gemiddelde totale vliegtijd 16 uur). De weg wordt dan hervat op 22 maart 2022, met een vertraging van 25 minuten.

Scoot zal daarom de directe vluchten van Singapore Airlines naar Heathrow op deze route versterken (3 per dag met Airbus A380 vanaf 18 november en A350), met concurrentie van British Airways en Qantas. De lage kosten hadden zijn vluchten naar . ingehuldigd Athene in juni 2016, waarbij in augustus vorig jaar een uitbreiding werd toegevoegd aan Berlijn (met verkeersrechten tussen de twee Europese hoofdsteden).

Scoot-CEO Campbell Wilson zei in een verklaring: “ De geleidelijke heropening van de internationale grenzen biedt nieuwe kansen voor luchtvaartmaatschappijen en reizigers. Met de mogelijkheid om nu zonder quarantaine te reizen (of bijna een opmerking van de redactie) tussen het VK en Thailand, is Scoot verheugd om de enige goedkope optie tussen Bangkok en Londen te presenteren die onze unieke combinatie van grote waarde en geweldige ervaring met een vleugje Scootitude biedt „. Al bijna 10 jaar Scoot „Hiermee kunnen reizigers hun vliegervaring naar wens aanpassen, of het nu gaat om extra beenruimte, ingecheckte bagage, gratis 10 kg handbagage, wifi aan boord, smakelijke maaltijden, Scoot-in-Silence of gewoon genieten van een onverslaanbaar vliegticket. We zijn verheugd om ’s werelds beste lange-afstands-lagekostenmaatschappij naar Londen te presenteren. », voegde de leider toe.

Met de toevoeging van Londen zal Scoot serveren meer dan 30 bestemmingen in december 2021, de geleidelijke herlancering van het pre-pandemische netwerk van 68 steden; het exploiteert momenteel dagelijkse vluchten tussen Singapore en Bangkok. De huidige widebody-vloot omvat tien Boeing 787-8 en tien 787-9, geëxploiteerd naast twee Airbus A319, 28 A320, vijf A320neo (van de 33 verwacht) en vier van de twaalf A321neo bestellingen.

Scoot was de eerste lagekostenmaatschappij ter wereld die door Skytrax en APEX / SimpleFlying de hoogste gezondheidsveiligheidsclassificaties kreeg voor haar maatregelen om de gezondheid en veiligheid van passagiers en bemanning te waarborgen, en de eerste lagekostenmaatschappij ter wereld die vluchten uitvoerde met een volledig gevaccineerde bemanning. Scoot „biedt meer gemoedsrust door klanten de flexibiliteit te bieden van een gratis eenmalige datumwijziging, evenals het upgraden van de Scootsurance-dekking naar pandemische dekking (inclusief Covid-19) zonder extra kosten.“

Singapore: goedkope Scoot arriveert in Londen 1 Air Journal

© Scoot

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2021-11-15-singapour-la-low-cost-scoot-arrive-a-londres-5231639.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert