Royal Air Maroc kondigt een „uitzonderlijk“ zomerprogramma aan

Royal Air Marokko (RAM) bereidt zich voor op „een uitzonderlijk zomerseizoen“, in een bloeiende context gekenmerkt door een goed herstel in zakenreizen en toerisme.

De Marokkaanse nationale luchtvaartmaatschappij zal een aanbod doen van 6,2 miljoen zitplaatsen op meer dan 90 bestemmingen over vier continenten. Deze verhoging van het zomeraanbod volgt op het herstel van bijna alle routes die tijdens de gezondheidscrisis waren opgeschort en de opening van nieuwe lijnen in 2022 zoals Tel Aviv, Dubai, Sevilla, Porto… , Royal Air Maroc heeft bijna 95% gedekt van zijn 2019-netwerk.

Er zullen meer dan 2,3 miljoen stoelen worden ingezet op het Europese continent en zo’n 902 vluchten per week zullen 11 Marokkaanse luchthavens verbinden met 34 Europese luchthavens. In Noord-Amerika zal RAM bijna 500.000 stoelen aanbieden, dat is 6% meer dan het aanbod dat werd voorgesteld in de pre-pandemische zomer van 2019. Het zal zijn Afrikaanse netwerk versterken, dat zal toenemen tot 26 luchtroutes met een aanbod van 901.800 stoelen. Ten slotte zal het ook 200.000 stoelen aanbieden op zijn routes in het Midden-Oosten, een stijging van 25% in vergelijking met het zomeraanbod van 2019.

Zes extra lijnen naar Europa
De wegen die Marokko met Europa verbinden, zullen profiteren van een uitzonderlijk programma. Zo versterkt Royal Air Maroc de tien reguliere luchtroutes die Tanger, Nador en Oujda met Europese steden verbinden. Tijdens de zomerperiode zal het Marokkaanse bedrijf zes nieuwe directe luchtvaartmaatschappijen aanbieden die deze drie steden met Europa verbinden, met name met steden met een grote gemeenschap van Marokkanen over de hele wereld.
Het bedrijf zal inderdaad drie extra directe lijnen plannen die Tanger met Madrid, Barcelona en Londen verbinden. Het zal ook twee directe verbindingen opzetten die Nador met Madrid en Barcelona verbinden. Een extra directe luchtroute zal Oujda met Düsseldorf verbinden.

Daarnaast zal er speciale versterking worden geboden op markten waar grote gemeenschappen van Marokkanen over de hele wereld wonen en waar in de zomer een sterke vraag is. De lijnen die Casablanca met Barcelona, ​​Bologna, Malaga, Madrid, Brussel en Milaan verbinden, worden zo uitgebreid tot twee dagelijkse vluchten.

Charter van zes extra vliegtuigen
Om haar vloot te versterken en ervoor te zorgen dat dit zomerprogramma in de beste omstandigheden van start gaat, zal Royal Air Maroc zes extra vliegtuigen charteren. Het hele zomeraanbod is al te koop op de website www.royalairmaroc.com, via haar callcenters, in haar verkoopkantoren en op het nationale netwerk van reisbureaus.

In dit zomerseizoen van 2023 slagen in operationele efficiëntie en kwaliteit van de dienstverlening is een grote uitdaging voor alle drijvende krachten van Royal Air Maroc, in een tijd waarin onze zakelijke sector weer een zeer positieve dynamiek krijgt. En we geven onszelf de middelen om aan de verwachtingen van al onze categorieën klanten in al onze markten te voldoen, zowel kwantitatief, door een enorme toename van de geïnjecteerde capaciteit, als kwalitatief door een steeds betere klantervaring. „zegt Hamid Addou, CEO van RAM.

Royal Air Maroc kondigt een zomerprogramma aan "buitengewoon" 1 Luchtjournaal

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert