Dominicaanse Republiek: Arajet onthult zijn netwerk

De nieuwe luchtvaartmaatschappij goedkoop ArajetGebaseerd op Santo Domingoheeft reserveringen geopend op 13 wegen die vanaf half september wordt gelanceerd naar het Caribisch gebied en Latijns-Amerika.

Gevestigd op de luchthaven van Santo Domingo-Las Americasde eerste Dominicaanse specialist in goedkope vluchten zal op 15 september 2022 onder code beginnen DMin eerste instantie om Baranquilla en Cali in Colombia (met drie vluchten per week zonder competitie). Vanaf de volgende dagen vliegt Arajet naar Aruba, Sint Maarten – Prinses Juliana (tegenover InterCaribbean Airways en Sky High), San Salvadoren Cartagena in Colombia.

Vanaf 18 september biedt Arajet ook rotaties aan naar Curacao, Lima in Peru, Mexico-Felipe Angeles (indirect tegenover Aeromexico), evenals richting Guatemala Staden naar Cancun en Monterrey in Mexico.

Eindelijk, op 8 oktober, zal de nieuwe low cost zijn best bediende route inluiden, d.w.z. 5 vluchten per week tussen Santo Domingo en San Jose in Costa Rica. Lijnen naar Bogota en Noord-Amerika zijn ook genoemd, tot op heden zonder materialisatie.

Oorspronkelijk opgericht onder de naam Flycana en na het verkrijgen van zijn AOC in juni, heeft Arajet vier Boeing 737 MAX 8 189 zitplaatsen, een vijfde wordt verwacht; ze zijn allemaal verhuurd. Het kondigde afgelopen maart ook een bestelling aan voor twintig 737-8-200, met opties om nog eens vijftien nieuwe motoren met één gangpad aan te schaffen. Dat is een vloot die uiteindelijk uit 40 vliegtuigen zou kunnen bestaan.

Arajet CEO Victor Pacheco zei in een verklaring dat de lancering van de luchtvaartmaatschappij „markeert de heropleving van de Dominicaanse luchtvaart, van plan om te dragen meer dan 7 miljoen passagiers per jaar over ongeveer 5 jaar. We hebben lage tarieven beloofd en we kondigen lage tarieven aan die we nog nooit eerder in ons land hebben gezien„. Het is volgens hem‘de eerste stap in het proces van het bouwen van de eerste strategische verbindingshub in het Caribisch gebied„.

 

Dominicaanse Republiek: Arajet onthult haar netwerk 1 Air Journal

©Arajet

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert