Reünie: Franse bijenborden met MEDEF en Stratexio

De goedkope luchtvaartmaatschappij voor lange afstanden franse bij een samenwerking aangegaan met de MEDEF van La Réunion, ter gelegenheid van de oprichting van de Stratexi club lokaal.

De Franse specialist in goedkope vluchten formaliseerde op 29 augustus 2022 een samenwerking met MEDEF Réunion, als onderdeel van de oprichting van de Stratexio-club op het eiland in de Indische Oceaan. Stratexio is een ondersteuningsprogramma voor VSE / MKB-managers, die erin bestaat hen op te leiden om hun exportprestaties te verbeteren. Het is een club die in 2017 werd gelanceerd en die 18 regio’s op het vasteland van Frankrijk omvat en 230 leden die tot nu toe zijn opgeleid. Reunion zal de eerste overzeese afdeling zijn die deelneemt. Het netwerk „gewijd aan het thema export, dat ook een element van openheid is en daarom een ​​motor van groei voor Franse bedrijven“.

Franse bij „zal bijdragen aan de ontwikkeling van het Réunionese grondgebied door de horizon van bedrijven naar andere gebieden te openen“, met name door de leiding te nemen over „A/R-tickets voor gespecialiseerde Stratexio-trainers“ op zijn weg tussen Parijs-Orly en de luchthaven van Saint Denis Roland Garros.

Sophie Hocquez, commercieel directeur van French bee, zei in een persbericht: “ We zijn verheugd met deze samenwerking met Club Stratexio. MEDEF Réunion is de eerste beroepsvereniging op het eiland: deze overeenkomst zal de opleiding van lokale leiders vergemakkelijken en de verankering van Franse bijen op het grondgebied van Réunion versterken. „. French bee is sinds 2017 aanwezig in Reunion en biedt tot 10 wekelijkse non-stop vluchten vanaf Orly.

Fabrice Le Saché, voorzitter van de Stratexio Club, voegde eraan toe dat hij verheugd was om deze 1e Stratexio Club in La Réunion op te richten in samenwerking met Medef La Réunion en Franse bij. „Dankzij hen zullen de bedrijven van Reunion kunnen profiteren van het ondersteuningsprogramma dat een reële impact heeft op hun internationale ontwikkeling: +67% gemiddelde groei van de exportomzet/jaar en het scheppen van banen voor de meesten van hen. De operationele winst is onmiddellijk. Dankzij het delen tussen collega’s en de bijdrage van externe experts, stelt het systeem de leiders die deelnemen in staat om ideeën op te doen, problemen te presenteren, oplossingen te vinden en nieuwe markten te veroveren.. »

Reünie: Franse bijenborden met MEDEF en Stratexio 1 Air Journal

©Franse bij

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert