Qatar Airways keert eind juni terug naar Marokko

De luchtvaartmaatschappij qatarairways gaat eind juni weer van start Doha zijn link naar casablanca En Marrakeshterugkerend naar Marokko na de schorsing in verband met de Covid-19-pandemie.

Vanaf 30 juni 2023 zal de Qatarese nationale maatschappij vier vluchten per week aanbieden tussen haar basis in Doha Hamad Internationaal en de luchthavens van Casablanca-Mohammed V En Marrakesh-Menara, geëxploiteerd door Boeing 787-8 Dreamliner die plaats biedt aan 22 passagiers in Business class en 232 in Economy. De vertrekken zijn gepland op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag om 9.15 uur, aankomst om 15.10 uur in Casablanca en vervolgens om 17.25 uur in Marrakech; retourvluchten vertrekken om 15.55 uur vanaf de luchthaven van Menara en vervolgens om 21.20 uur vanuit Mohammed V om de volgende dag om 6.30 uur te landen.

Qatar Airways heeft geen concurrentie in Marrakech en treft indirect Emirates in Casablanca (per Airbus A380 sinds afgelopen weekend); vluchten naar Marrakech worden vanaf 11 september onderbroken, die naar Casablanca gaan nog door met vier wekelijkse rotaties in ieder geval tot het einde van het zomerseizoen. Vergeet niet dat het alliantiebedrijf Een wereld deelt zijn codes met Royal Air Marokkodie een dagelijkse vlucht uitvoert tussen Casablanca en Doha.

Akbar Al Baker, CEO van Qatar Airways Group, zei: Qatar Airways-vluchten naar Casablanca en Marrakech versterken onze toewijding aan de Marokkaanse markt en voldoen aan een sterke vraag naar connectiviteit met deze twee prachtige en historische steden. Het WK 2022 bracht Qatar en Marokko via voetbal dichter bij elkaar en versterkte onze culturele en economische cohesie. Verbindingen via Hamad International Airport bieden passagiers een ongeëvenaarde 5-sterren reiservaring naar meer dan 160 bestemmingen en blijven ons netwerk ontwikkelen en uitbreiden „.

Qatar Airways keert eind juni 1 terug naar Marokko Air Journal

© Qatar Airways

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert