Air Astana versterkt in Groot-Brittannië en Turkije

De luchtvaartmaatschappij Air Astana zal vluchten lanceren naar Londen aan de ene kant dan richting Bodrum aan de andere kant vanAlmatyde economische hoofdstad van Kazachstan.

Vanaf 12 mei 2022 zal het Kazachse nationale bedrijf zijn basis verbinden metAlmaty tot Londen Heathrow, met een tussenstop in Aktau in het westen van het land waardoor het het Russische luchtruim kan vermijden. De vluchten worden op donderdag en zaterdag uitgevoerd door Airbus A321LR, die plaats biedt aan 16 passagiers in Business Class en 150 in Economy. Vlucht KC901 vertrekt om 18.05 uur uit Londen en arriveert de volgende dag om 04.10 uur in Aktau, vertrekt om 05.10 uur en arriveert om 9.00 uur in Almaty. De „retourvlucht“ vertrekt om 10:45 uur, arriveert in Aktau om 13:05 uur, vertrekt om 14:05 uur en komt om 16:05 uur aan in Londen.

Air Astana blijft zonder concurrentie op deze route die de route zal vervangen die vertrekt vanuit Nur-Sultan; “ geoptimaliseerde verbindingen, in samenwerking met Air France en British Airways, maken het gemakkelijk om Londen vanuit Frankrijk te bereiken „, onderstreept het persbericht.

Retourtarieven vanaf Londen Heathrow zijn te koop vanaf USD 660 in Economy Class en USD 2.660 in Business Class, inclusief alle belastingen. Promotionele economy class-tarieven zijn beschikbaar tot 31 mei voor vluchten van het VK naar Kazachstan.

Vanaf 27 mei zal Air Astana ook vluchten uitvoeren tussen Almaty en Milas-Bodrum, in het zuidwesten van Turkije. Op dinsdag en vrijdag worden er opnieuw vluchten aangeboden zonder concurrentie in A321 (28+151), met vertrek van vlucht KC659 vanuit Almaty om 8:30 uur om aan te komen om 11:50 uur en terug uit Turkije om 13:45 uur om te landen om 22:05 uur

Afgelopen januari kondigde Air Astana aan dat het zijn hele netwerk opnieuw had gelanceerd; het heeft sindsdien de vluchten naar Moskou opgeschort na de Russische invasie van Oekraïne.

Air Astana versterkt in Groot-Brittannië en Turkije 2 Air Journal

© Air Astana

Air Astana versterkt in Groot-Brittannië en Turkije 3 Air Journal

© Air Astana

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert