Qantas opent 2 routes naar Delhi

De luchtvaartmaatschappij Qantas lanceert twee nieuwe links naar Delhi, van Sydney dan Melbourne, die voor het eerst in negen jaar in India landde.

Vanaf 6 december 2021 biedt de Australische nationale luchtvaartmaatschappij drie vluchten per week aan tussen haar basis in Sydney-Kingsford Smith en de luchthaven van Delhi-Indira Gandhi, geëxploiteerd door Airbus A330-300 die plaats biedt aan 28 passagiers in Business Class en 269 in Economy. Vertrektijden zijn gepland op maandag, donderdag en zaterdag om 06:05 uur om via Adelaide om 15:35 uur aan te komen; retourvluchten vertrekken om 18.00 uur uit de Indiase hoofdstad om de volgende dag om 11.45 uur live te landen. Begin januari zou de route dagelijks moeten worden. Qantas zal zonder concurrentie zijn op deze as, voorgesteld door Air India vóór de Covid-19-pandemie; dit zal haar eerste vlucht naar India zijn sinds 2012, toen ze Mumbai diende.

The Alliance Company Een wereld heeft ook aangekondigd voor 22 december vier wekelijkse rotaties tussen Melbourne-Tullamarine en Delhi : zijn A330-300’s vertrekken dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag om 9.25 uur om via Adelaide altijd om 18.10 uur aan te komen; retourvluchten vertrekken om 19.55 uur uit India om de volgende dag om 13.35 uur live te landen. Geen concurrentie voor Qantas op deze lijn die voorheen door de Indiase nationale luchtvaartmaatschappij werd geëxploiteerd.

De aankondiging van de terugkeer van Qantas naar India werd gevolgd door „de grootste toestroom van boekingen voor vluchten die Australië verlaten“ sinds het bedrijf in augustus aankondigde dat het van plan was om internationale vluchten opnieuw te lanceren. De verbinding van Melbourne wordt toegevoegd aan de herlancering gisteren in de stad van internationale vluchten van Qantas (een primeur voor 20 maanden), naar Singapore en vervolgens in de weken daarna naar Fiji, Phuket en Bangkok. Het zal vooral Melbourne-Londen 27 november en Melbourne-Los Angeles vanaf 19 december 2021.

Internationale vluchten zijn aanvankelijk beperkt Australische staatsburgers, permanente inwoners en hun directe familie en verwanten, „in overeenstemming met de eisen van de federale regering.“ De verwachting is dat dit de komende maanden wordt uitgebreid naar andere reizigers”, aldus Qantas in haar persbericht.

Qantas Group CEO Alan Joyce zei dat de herlancering van internationale vluchten vanuit Victoria “ zal de weg vrijmaken voor een langverwachte hereniging met dierbaren en de staat helpen zijn positie als een van de topbestemmingen van Australië voor wereldreizigers te behouden. De Victorianen hebben de afgelopen twee jaar harder geleden (de gezondheidscrisis) dan de meesten, en we denken dat velen de herstart van internationale vluchten vanuit Qantas zullen zien als een nieuwe belangrijke stap op weg naar een terugkeer naar de normaliteit. „.

Hoewel de afgelopen 20 maanden ongetwijfeld de zwaarste in de geschiedenis van Qantas waren, grijpen we nu we uit de crisis komen nieuwe kansen om ons netwerk uit te breiden als antwoord op een ongekende opgehoopte reisvraag. Het helpt ons om meer Qantas-medewerkers weer aan het werk te krijgen „, hij voegde toe.

Qantas opent 2 routes naar Delhi 1 Air Journal

© Qantas

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2021-11-24-qantas-ouvre-2-routes-vers-delhi-5231833.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert