De Embraer E190-E2 op tournee in Vietnam

L‘Embraer E190-E2 sloot een driedaagse tour (12-14 april) af voor vertegenwoordigers van de Vietnamese luchtvaartgemeenschap met stops bij Hanoi, Ho Chi Minh Stad en tegen o.

Het vliegtuig van de Braziliaanse vliegtuigbouwer heeft zijn brandstofefficiëntie, minimale geluidsemissie en korte-landingsprestaties bewezen, benadrukt Embraer. De E190-E2 is een optie voor het bedienen van regionale luchthavens, inclusief die waarvan de verkorte en lichtere start- en landingsbanen momenteel beperkt zijn tot het verwerken van grote vliegtuigen. De E190-E2 capaciteit biedt daarom “een unieke kans om de luchtconnectiviteit in het hele land te verbeteren” beweert de vliegtuigfabrikant, die op zijn beurt een breed scala aan voordelen biedt voor zowel luchtvaartklanten als de bredere economie.

De E190-E2 die rond Vietnam cirkelde, heeft een unieke TechShark-kleurstelling die onlangs werd onthuld op de Singapore Airshow. Het unieke TechShark-ontwerp op de vliegtuigromp weerspiegelt de geavanceerde technische innovatie en gestroomlijnde efficiëntie van Embraer’s nieuwste E2-jets. Samen met de demonstratietour bracht Embraer zijn witboek uit over de toekomst van de Vietnamese luchtvaartscene. Gerechtigd „Vietnam connectiviteitspotentieel“, deelt Embraer zijn marktinzichten over hoe regionale jets luchtvaartmaatschappijen in staat kunnen stellen de luchtverbindingen van Vietnam in het land en daarbuiten te verbeteren. Het document illustreert ook hoe regionale jets het mogelijk zullen maken om op andere manieren de nationale begroting toe te wijzen herstel na pandemie. Het volledige rapport van Embraer, dat het masterplan voor transportinfrastructuur ondersteunt dat is aangekondigd door het Vietnamese Ministerie van Transport, kan worden gelezen op: https://www.embraercommercialaviation.com/media-downloads/documents/

E-Jets die al jaren in Vietnam actief zijn 2020 hebben verbeterde connectiviteit in het land, zoals het tot stand brengen van een directe link Hanoi-Côn o en de eerste jetservice van Ha Noi en Ho Chi Minh Stad tot iện Biên Phủ. De E190-E2 kwam in 2018 in dienst en is een jet met één gangpad met een capaciteit van maximaal 114 zitplaatsen in de configuratie met 2 x 2 zitplaatsen. Met de nieuwste technologie en voortbouwend op de volwassenheid en betrouwbaarheid van de eerste generatie E-Jets, biedt het vliegtuig de operationele kosten „laagste voor luchtvaartmaatschappijen“ en „buitengewone prestatie“ die toegang geven tot luchthavens met beperkingen als gevolg van grotere hoogte of kortere start- en landingsbanen. Het vliegtuig is ook ontworpen voor meer passagierscomfort en bagageruimte, een minimale geluidsvoetafdruk en minder impact op het milieu. Hij wordt aangedreven door twee Pratt & Whitney PW1900G GTF™-motoren.

De E2-vliegtuigfamilie, inclusief de E190-E2 en E195-E2wordt geëxploiteerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen wereldwijd, waaronder: KLM (Nederland), Helvetic Airlines (Zwitsers), Azul (Brazilië), lucht vrede (Nigeria) en binnenkort, Porter Airlines (Canada). Vliegtuigen vervaardigd door Embraer zijn al actief in Vietnam. Bamboo Airways heeft momenteel een vloot van vijf E190’s en Vietnam Airlines exploiteert Embraer-vliegtuigen voor zijn charterdienst. Ook de E195-E2 van Embraer toerde in 2019 door het land.

De Embraer E190-E2 op tournee in Vietnam 1 Air Journal

@Embraer

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert