Nieuwe leiders voor ASL Airlines France

De luchtvaartmaatschappij ASL Airlines Frankrijk genaamd Jonathan Raimbault hij volgde hem op als commercieel en programmadirecteur, ter vervanging van Eric Vincent die een maand geleden werd aangesteld als uitvoerend directeur.

Het bedrijf gevestigd op de luchthaven Parijs-CDG kondigde op 6 januari 2023 de integratie aan van Jonathan Raimbault in zijn directiecomité als commercieel en programmadirecteur. Hij vervangt Eric Vincent, onlangs benoemd tot uitvoerend directeur van ASL Airlines France. Jonathan „zal verantwoordelijk zijn voor verkoop en marketing, vluchtplanning en verkoopadministratie, voor de passagiersactiviteiten en voor de vrachtactiviteiten van het bedrijf“, aldus een persbericht.

Houder van een masterdiploma in engineering en management van diensten (2005), vervolgens een diploma van Essec Business School in algemeen management (2022), vervoegde hij de Air France-groep in 2008 binnen zijn dochteronderneming Brit Air als manager voor voortgangsbeheer, daarna diende als stationsmanager op de luchthavens Orly en Parijs-CDG.

In 2011 trad Jonathan Raimbault toe tot de Air Partner-groep als kwaliteitsdirecteur van de groep voordat hij in 2013 het hoofd van de commerciële luchtvaartafdeling van Air Partner France overnam en in dienst trad in 2015 bij ASL Airlines France als sales manager.

Gedurende de 7 jaar dat we met Jonathan samenwerken, heb ik naast zijn menselijke kwaliteiten ook zijn expertise in de passagiers- en vrachtmarkt en zijn kennis van de uitdagingen van de luchtvaartsector kunnen waarderen. Ze zullen een waardevolle bijdrage leveren aan de commerciële strategie van het bedrijf, gebaseerd op het nastreven van de winstgevende groei van onze activiteiten en de tevredenheid van onze klanten, zowel voor onze vrachtactiviteit als voor onze passagiersactiviteit. », verklaarde Eric Vincent, nieuwe Executive Director van ASL Airlines France.

Al meer dan 20 jaar voert ASL Airlines France passagiersvluchten uit voor de belangrijkste Franse en Europese touroperators. Het bedrijf bedient ook een netwerk van regelmatige lijnen vanuit Frankrijk, waardoor het individuele klanten een kwaliteitsaanbod kan bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Het voert ook passagiersvluchten uit op aanvraag: VIP-vluchten, incentivevluchten, bedrijfsshuttles.

Nieuwe leiders voor ASL Airlines France 1 Air Journal

©ASL Luchtvaartmaatschappijen

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert