IndiGo tekent een leaseovereenkomst met BOC Aviation voor 10 Airbus A320Neo’s

BOC Luchtvaart afgesloten met het Indiase bedrijf Indigo een leasetransactie (financiële lease) met betrekking tot tien Airbus A320neo .

De tien vliegtuigen met één gangpad worden allemaal aangedreven door CFM LEAP-1A-motoren en zullen naar verwachting dit jaar aan IndiGo worden geleverd. “ We zijn blij om onze samenwerking met BOC Aviation te versterken met de leaseovereenkomst voor deze 10 vliegtuigen. Deze uitgebreide samenwerking met BOC Aviation maakt deel uit van onze expansiestrategie op nationale en internationale markten. India is momenteel een van de snelst groeiende markten voor de burgerluchtvaart ter wereld en deze vliegtuigen zullen IndiGo helpen zijn positie in de regio te consolideren. zegt Riyaz Peer Mohamed, directeur Vliegtuigaankoop en Financiën bij IndiGo.

IndiGo is een van de snelst groeiende goedkope bedrijven ter wereld. Met een vloot van ruim 300 vliegtuigen opereert het rond 1.900 dagelijkse vluchten gelinkt zijn 79 binnenlandse bestemmingen in India en zal binnenkort zijn aanwezigheid uitbreiden naar 32 internationale bestemmingen. In juni plaatste het op de Paris Air Show een recordorder voor 500 vliegtuigen uit de A320neo-familie. Ze is momenteel in onderhandeling om langeafstandsvluchten te bestellen.

BOC Aviation, gevestigd in Singapore, is een toonaangevend wereldwijd leasebedrijf voor vliegtuigen, met een vloot van 652 vliegtuigen in eigendom, beheer en bestelling. De eigen en beheerde vloot was per 30 juni 2023 verhuurd aan 91 luchtvaartmaatschappijen in 42 landen en regio’s over de hele wereld.

IndiGo tekent een leaseovereenkomst met BOC Aviation voor 10 Airbus A320Neo 1 Air Journal

©Airbus

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert