Emirates heeft meer dan 20 luchthavenlounges heropend

de luchtvaartmaatschappijen Emirates Airlines zal tegen het einde van het jaar extra lounges op luchthavens heropenen, waaronder die van Parijs-CDG, na het herstel van zijn netwerk en de toename van de vraag naar reizen. De passagiers die reizen in premium hutten en Skywards-leden op bepaalde lidmaatschapsniveaus hebben toegang tot: meer dan 120 beurzen tegen februari 2022.

Het bedrijf, gevestigd op de luchthaven van Dubai vliegt momenteel naar meer dan 120 bestemmingen. Klanten die in First en Business Class reizen, kunnen tegen eind december 2021 ‚hun reiservaring compleet maken‘ met de exclusieve premium loungeservice van Emirates op meer dan 20 luchthavens in haar netwerk, waaronder populaire bestemmingen in Europa, Afrika en de Verenigde Staten en Azië.

In Europa, zijn de Emirates-lounges in Duitsland, München, Frankfurt, Hamburg en Düsseldorf, maar ook in Italië (Milaan en Rome) al heropend zodat passagiers kunnen genieten van hun premium faciliteiten, terwijl de lounge in Parijs-CDG „Moet later deze maand open gaan“.

Emirates-lounges op veel luchthavens in VK zullen hun deuren heropenen zodat klanten „zich kunnen onderdompelen in de premium preflight-ervaring“, met name op Londen-Heathrow, Birmingham en Manchester; de lounges Londen-Gatwick en Glasgow verwelkomen passagiers in januari 2022.

Naar Verenigde Staten, hebben reizigers op Emirates-vluchten toegang tot de premium lounge-ervaring in Los Angeles, Boston-Logan en New York-JFK, terwijl de Emirates-lounge in San Francisco in februari 2022 weer opengaat.

Een extra Emirates-lounge voor overstekende passagiers Cairo, is al heropend, terwijl premiumklasse-klanten en in aanmerking komende Skywards-leden binnenkort kunnen ‚ontspannen en dineren‘ vóór de vlucht in de lounges op Colombo en Bangkok.

In de exclusieve Emirates Terminal 3 op de internationale luchthaven van Dubai, zijn vijf van de speciale lounges van Emirates nu volledig operationeel. In hal B van Terminal 3 zijn de twee First Class-lounges „die een privélounge-ervaring bieden voor klanten die in First reizen“, evenals de Business Class-lounge heropend met een volledig serviceaanbod. De First en Business Class-lounges in hal A zijn ook hervat in de oostelijke vleugel en in de westelijke vleugel zullen de lounges naar verwachting „in de komende weken“ weer opengaan voor klanten uit de Prior Class. Bovendien zijn er „plannen in de maak“ om ervoor te zorgen dat twee lounges in Hal C begin volgend jaar volledig operationeel zijn „om een ​​nog meer verrijkende ervaring te bieden“.

Naast de „exclusieve Emirates-lounge-ervaring in Dubai en op geselecteerde luchthavens in haar netwerk“, hebben First Class- en Business Class-klanten en Emirates Skywards Platinum- en Gold-leden ook toegang tot 96 partnerbeurzen op zijn netwerk en profiteren van hun diensten vóór vluchten; “Met 15 extra partnersalons die geleidelijk worden ingevoerd”. Klanten kunnen vóór hun vlucht de beschikbaarheid van lounges en de voorwaarden voor gratis toegang of toegang met korting controleren.

Emirates heeft meer dan 20 luchthavenlounges heropend 1 Air Journal

© Emirates Airlines

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2021-12-23-emirates-a-rouvert-plus-de-20-salons-daeroport-5232450.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert