Virgin Atlantic verwerft nog eens 400 miljoen pond van haar aandeelhouders Virgin Group en Delta Air Lines

Virgin Atlantic ontving deze week 400 miljoen pond (471 miljoen euro) aan vers geld van haar twee aandeelhouders.

© Virgin Atlantic

Maagdelijke Atlantische Oceaan deze week ontvangen 400 miljoen pond (€ 471 miljoen) aan vers geld van zijn twee aandeelhouders, Virgin Group en Delta Air Lines.

Virgin Group van miljardair Richard Branson bezit momenteel 51% van de groep en heeft 204 miljoen pond geïnjecteerd, terwijl het Amerikaanse bedrijf Delta Air Lines, met een aandeel van 49%, 196 miljoen pond op tafel heeft gelegd. Met deze investering kan Virgin Atlantic “ in een solide financiële positie uit de Covid-19-crisis komen „En kunnen“ profiteren van marktkansen wanneer de vraag terugkeert„, kondigde het Britse bedrijf aan dat gespecialiseerd is in trans-Atlantische verbindingen.

Ze verwacht een “ terugkeer naar duurzame winstgevendheid vanaf 2023, dankzij de hervatting van vliegreizen en meer dan £ 300 miljoen aan besparingen„. Ook vertrouwt ze op “ de heropening van de grenzen van de Verenigde Staten voor de Britten sinds 8 november 2021, de geaccumuleerde vraag „Sinds het begin van de pandemie en reserveringen“ robuust voor Pasen en zomer 2022„.

Net als al het luchtvervoer, zwaar getroffen door de gezondheidscrisis, registreerde Virgin Atlantic een verlies vóór belastingen van £ 659 miljoen (776 miljoen euro) in 2020, “ jaar de moeilijker Van zijn bestaan, met een 80% daling van zijn passagiersverkeer. Sinds het begin van de pandemie is het al meerdere keren gered om faillissement te voorkomen, nu met in totaal £ 1,5 miljard geïnjecteerd.

Virgin Atlantic krijgt nog eens £ 400 miljoen van aandeelhouders Virgin Group en Delta Air Lines 1 Air Journal

© Delta Air Lines

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2021-12-18-virgin-atlantic-obtient-400-millions-de-livres-de-ses-actionnaires-virgin-group-et-delta-air-lines- 5232350.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.