IJsland: PLAY landt onder andere in Brussel

De luchtvaartmaatschappij lage kosten SPELEN wordt in de lente gelanceerd sinds Reykjavik drie nieuwe bestemmingen, Brussel in België, Dublin in Ierland en Madrid in Spanje.

Van 24 mei tot 29 oktober 2022 biedt de Ierse goedkope vluchtspecialist drie vluchten per week aan tussen zijn basis in Reykjavik-Keflavik en de luchthaven van Brussel-Zaventem, geëxploiteerd door Airbus A321neo met 192 zitplaatsen. Vertrektijden zijn gepland op dinsdag, donderdag en zaterdag om 06:10 uur om aan te komen om 11:25 uur, retourvluchten vanuit België om 12:20 uur om te landen om 13:45 uur. Play zal op deze route rechtstreeks concurreren met Icelandair.

De lijn tussen Reykjavik en de luchthaven Dublin wordt gelanceerd op 28 april en wordt het hele jaar door geëxploiteerd, met drie wekelijkse rotaties op dinsdag, donderdag en zaterdag tegen dezelfde concurrentie.

Ten slotte opent PLAY op 15 juni twee vluchten per week naar Madrid-Barajas (maandag en donderdag), in concurrentie met Icelandair en Iberia Express. Het goedkope Icelandic bedient in Spanje al de luchthavens van Alicante, Barcelona, ​​​​Gran Canaria, Malaga, Palma de Mallorca en Tenerife.

Met deze toevoegingen zal PLAY in 2022 in totaal 23 bestemmingen in Europa bedienen, waaronder Parijs-CDG. Vorige maand kondigde de luchtvaartmaatschappij de opening aan van vier nieuwe routes in Europa naar Lissabon, Bologna, Stuttgart en Praag.

We zijn verheugd om deze nieuwe lijnen in Europa toe te voegen die ons netwerk versterken. We zijn ervan overtuigd dat deze bestemmingen de activiteiten van PLAY zullen stimuleren en dat onze vluchten tussen IJsland en deze steden een hit zullen zijn bij degenen die daar wonen. PLAY-topman Birgir Jónsson zei in een verklaring.

Het heeft een vloot van drie A321neo’s en één A320neo, en kondigde vorige maand de huur aan van CALC van twee extra A320neo’s om de uitbreiding van zijn netwerk in IJsland te ondersteunen.

IJsland: PLAY landt o.a. in Brussel 1 Air Journal

© Spelen

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2021-12-06-islande-play-debarque-a-bruxelles-entre-autres-5232089.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert