Emirates werft cabinepersoneel in Nice en Marseille – Air Journal

Er worden door het bedrijf open dagen georganiseerd Emiraten op 9, 22 en 27 december in Nice en Marseille om te rekruteren nieuw cabinepersoneel.

Emirates, de grootste internationale luchtvaartmaatschappij, is op zoek naar kandidaten om haar bemanningen te versterken. Om personeel aan boord te werven worden er open dagen georganiseerd:

-Zaterdag 9 december 2023 in het NH Hotel Leuk gelegen op 2-4 parvis de l'Europe, 06300 Nice

-Vrijdag 22 december 2023 in het Mercure Hotel – Marseille Centre Vieux Port gelegen op 1 rue Neuve St Martin, 13001 Marseille

-Woensdag 27 december 2023 bij Mercure Leuk Centre Notre Dame Hotel gelegen op 28 avenue Notre Dame, 06000 Nice

De luchtvaartmaatschappij gevestigd in Dubai is op zoek naar mensen “gepassioneerd en gemotiveerd door het idee om een ​​persoonlijk welkom te bieden, om zijn klanten een onvergetelijke ervaring te bieden”. Omdat beveiliging een van de prioriteiten van Emirates is, zal de ideale kandidaat met vertrouwen de activiteiten aan boord, de veiligheid van passagiers en verschillende procedures beheren. Al het cabinepersoneel van Emirates zal profiteren van training van wereldklasse binnen de opleidingscentrum van het bedrijf in Dubai.

Kandidaten die met Emirates willen vliegen, kunnen hun aanvraag online indienen, vergezeld van een CV in het Engels en een recente foto. Om het proces te vergemakkelijken, wordt kandidaten geadviseerd zich vooraf online te registreren. Wie zich niet online heeft aangemeld, kan zonder afspraak langskomen tijdens de open dag op bovengenoemde locaties. Meer informatie over het wervingsproces is beschikbaar op de website van Emirates. De wervingssessie duurt een hele dag, kandidaten op de shortlist worden dezelfde dag geïnformeerd over roosters, assessments en aanvullende gesprekken.

Er zijn 160 nationaliteiten vertegenwoordigd in de bemanning van Emirates, die actief is in meer dan 140 bestemmingen op zes continenten. Deze diversiteit weerspiegelt het diep internationale karakter van het bedrijf. Met een moderne vloot van ruim 250 widebody-vliegtuigen is Emirates momenteel de grootste exploitant van Boeing 777 en Airbus A380.

Emirates biedt kandidaten uitzonderlijke carrièremogelijkheden en uitstekende opleidingsvoorwaarden. Al het cabinepersoneel van Emirates woont in Dubai, een kosmopolitische en dynamische stad, waar bijna 200 nationaliteiten samenkomen. Ze profiteren allemaal van bedrijfsaccommodatie, vervoer tussen huis en werk, uitstekende medische dekking en kortingen op diverse attracties in Dubai. Het wereldwijde netwerk van Emirates biedt talloze reismogelijkheden voor bemanningsleden en hun dierbaren, naar alle bestemmingen die het bedrijf bedient, zo herinnert Emirates zich ten slotte in haar persbericht.

Emirates bedient de Frankrijk al meer dan 30 jaar. Het exploiteert momenteel 6 wekelijkse vluchten van en naar Lyon1 dagelijkse vlucht vanaf Leukevenals 3 dagelijkse vluchten van Parijs in Dubai opereerde met zijn emblematische A380. Deze nieuwe opendeurdag maakt deel uit van de wereldwijde rekruteringscampagne van het bedrijf, gericht op het versterken van het operationele personeelsbestand om het sterke herstel van de activiteiten te ondersteunen. In de periode 2022-2023 vervoerde Emirates 43,6 miljoen passagiers, een stijging van 123%.

@Emiraten

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert