Fiji Airways arriveert in Nouméa-La Tontouta

Fiji luchtwegen kondigde de lancering aan van een verbinding tussen de internationale luchthaven Nadi van de Fiji-eilanden en de internationale luchthaven Nouméa-La Tontouta in Nieuw-Caledonië.

De eerste Nadi-Nouméa-vlucht vindt plaats op 30 november. Een week later, vanaf 7 december, worden er reguliere vluchten uitgevoerd twee keer per week, elke maandag en donderdag. “ We konden onderhandelen met onze tegenhangers in Nieuw-Caledonië en een startdatum vaststellen voor de dienst tussen Nadi en Nouméa. Wij bij Fiji Airways zijn erg enthousiast over de vooruitzichten van deze nieuwe route aldus Andre Viljoen, algemeen directeur en CEO van Fiji Airways.

Volgens Fiji Airways is de Nadi-basis in Fiji de ideale hub voor klanten die vanuit Nieuw-Caledonië aankomen, en biedt het een uitgebreid netwerk van verbindingen naar Noord-Amerika (San Francisco, Los Angeles of Honolulu), Azië en andere eilandstaten in de Stille Oceaan. “Bovendien, herinnerde André Viljoen zichDankzij onze partners voor het delen van codes kunnen we Caledonians verbinden met meer dan honderd bestemmingen over de hele wereld.”

Fiji Airways arriveert op Nouméa-La Tontouta 1 Air Journal

©Fiji Luchtwegen

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert