Een rat en een otter veroorzaken tijdens de vlucht grote schade

Een aansluitende vlucht Bangkok heeft Taiwan een beurt gehad ongebruikelijk wanneer een Rat en een Otter aan boord gesmokkeld door een passagier dwaalde door de cabine.

Woensdag’s vlucht op een goedkope vlucht VietJet Air raakte in paniek toen stewardessen en passagiers op de grond een albinorat en een otter van bijna 30 cm lang zagen die uit een tas waren ontsnapt. Bij een daaropvolgende politieonderzoek bleek tussen de bagage ook een doos met daarin 28 levende schildpaddenA slangA marmottwee otters en twee andere knaagdieren van onbekende soort die in Taipei landen.

Het is verrassend om te bedenken dat de passagiers dachten dat ze op dezelfde vlucht zoveel levende dieren konden vervoeren, maar het blijkt dat ze bijna werden gearresteerd nadat hun bagage was gemarkeerd voor extra controles op de luchthaven van Bangkok. Helaas, na het markeren van de tas tijdens een routinematige röntgencontrole, kwam een ​​bewaker weg Survarnabhumi vliegveld slaagde er niet in de tas te openen en de passagiers mochten aan boord van de vlucht. Bangkok Airport maakte bekend dat het de medewerker had geschorst die de inhoud van de verdachte bagage niet had gecontroleerd.

Na alle commotie halverwege de vlucht riep het cabinepersoneel de eigenaren op om naar voren te komen en na enige aanvankelijke tegenzin gaf een vrouw toe verantwoordelijk te zijn. Bij zijn aankomst in Taiwan werd zijn bagage werden gecontroleerd en er werden talloze andere dieren ontdekt in zijn ingecheckte bagage. Het is onduidelijk wat de smokkelaars met de dieren van plan waren, maar de Hawaiiaanse autoriteiten zeggen dat de meerderheid geëuthanaseerd zal moeten worden om aan een strikte quarantaine te voldoen.

“Na het bekijken van de bewakingsbeelden ontdekten we dat de mensenhandelaars twee buitenlanders waren wier bagage door de röntgenscanner ging.” Dat zei de luchthavenbeheerder van Suvarnabhumi in een verklaring. Ze riskeren een boete van maximaal $31.000, zoals bepaald in de wet op de preventie en controle van infectieziekten bij dieren.

vietje

Een rat en een otter zaaien chaos tijdens de vlucht 1 Air Journal

@VietJet

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert