Promoties bij Corsair en Etihad Airways

De luchtvaartmaatschappij Corsair International toont promotieaanbiedingen tot het einde van de maand op zijn routes, die vanEtihad Airways eindigend op 20 januari

Aanbiedingen van Zeerover worden aangeboden tot 29 januari 2023, waarbij reizigers kunnen profiteren van de beste tarieven op de verschillende bestemmingen. Van Parijs-Orlykunnen klanten bijvoorbeeld de richting Montreal nemen vanaf € 360 inclusief btw A/R, Cotonou vanaf € 463 inclusief btw A/R, Abidjan vanaf € 644 inclusief btw A/R, Mauritius vanaf € 750 incl. btw A/ R, Reunion vanaf € 700 incl. BTW A/R of Mayotte vanaf € 770 incl. BTW A/R.

De provincie wordt niet buitengesloten dankzij vertrekken van Marseille en Lyon naar Mauritius, Mayotte en Réunion tegen actietarieven. Van De ontmoeting naar Mayotte kunnen klanten ook profiteren van geweldige promoties met prijzen vanaf € 272 inclusief btw A/R

Deze actietarieven gelden voor transportperiodes variërend van tot 30 december 2023 „volgens bestemming“. Tarieven zijn verkrijgbaar bij alle verkooppunten en reisbureaus van Corsair. Alle algemene voorwaarden zijn te vinden op de website van Corsair: https://www.flycorsair.com/fr

Dankzij de samenwerking van Corsair met de SNCFkunnen klanten vertrekken van en naar 18 Franse steden om naar Parijs Orly te gaan en van deze aanbiedingen gebruik te maken. Deze aanbieding Trein + Vliegtuig omvat drie TGV + vliegtuig + pendeldiensten. Hiermee kunt u in één keer uw hele reis kopen, inclusief een TGV-reis, een pendeldienst naar de luchthaven en een Corsair-vlucht. Het wordt dan eenvoudiger en praktischer om te reizen: één contactpersoon, één reservering, één ticket en één prijs.

Promoties bij Corsair en Etihad Airways 1 Air Journal

©Corsair

Op de luchthaven vanAbu Dhabide nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten Etihad Airways „begint het jaar met zijn jaarlijkse wereldwijde campagne met geweldige aanbiedingen voor reizigers die nieuwe bestemmingen willen ontdekken en vrienden en familie willen bezoeken.“ Klanten kunnen profiteren van speciale actietarieven tot 20 januari 2023 „voor bepaalde bestemmingen“, om te reizen tussen 15 januari en 10 oktober 2023.

Met deze wereldwijde verkoop kunnen klanten vliegen naar „de mooiste bestemmingen ter wereld, waaronder Abu Dhabi, Dubai, Tokio, de Malediven, Zanzibar en andere“, met tarieven vanaf 489 euro in economy class en 1.569 euro in business class. Economy-tarieven naar de Malediven beginnen bij 629 euro en naar Zanzibar vanaf 489 euro.

Abu Dhabi „staat bekend als een toeristische bestemming van wereldklasse, een stad met een rijke cultuur en erfgoed die reizigers in staat stelt een verscheidenheid aan musea, moskeeën, eilanden, prachtige stranden, met een veelheid aan activiteiten en amusement, parken en eindeloze woestijnritten‘, aldus de verklaring van Etihad.

Arik De, Chief Revenue Officer, zei dat “ Bij Etihad begrijpen we dat het nieuwe jaar een tijd is waarin velen van ons opwindende reisplannen gaan maken voor het komende jaar. Klanten die hun vakantie willen boeken, kunnen profiteren van de wereldwijde campagne om Abu Dhabi of vele andere bestemmingen in het Etihad-netwerk te bezoeken. Abu Dhabi is een bloeiende culturele hotspot met een breed scala aan toeristische attracties waarvan vakantiegangers kunnen genieten met het tussenstopprogramma van Etihad „.

Gasten kunnen ook profiteren van het Stopover-programma van Etihad, met gratis verblijven bij geselecteerde 3*- en 4*-hotels, of kortingen tot 40% op premium 4*- en 5*-hotels in Abu Dhabi.

Promoties bij Corsair en Etihad Airways 2 Air Journal

©Etihad Airways

Promoties bij Corsair en Etihad Airways 3 Air Journal

©Etihad Airways

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert