Een 767 Demon Slayer voor ANA

All Nippon Airways (ANA) heeft de eerste van twee vliegtuigen onthuld die zullen worden versierd met het thema van de dess

© ANA

De luchtvaartmaatschappij Alle Nippon Airways (ANA) onthulde de eerste van twee vliegtuigen die zullen worden versierd op het thema van de Japanse cartoon “ Demonen doder „.

Het Japanse privébedrijf onthulde op 17 november 2021 de speciale kleurstelling van een van zijn vliegtuigen, geïnspireerd op „Demon Slayer“, een geanimeerde televisieserie gebaseerd op de manga van Koyoharu Gotouge, uitgegeven door Shueisha Jump Comics en die werd verkocht aan meer dan 150 miljoen exemplaren in zijn eerste 23 volumes.

Ingezet vanaf eind januari 2022 op binnenlandse vluchten van ANA, de Boeing 767-300ER geregistreerde JA616A zal de karakters op de romp bevatten. In-flight services omvatten een limited edition hoofdsteunhoes en schorten voor stewardessen, evenals unieke in-flight aankondigingen door de personages; Demon Slayer-thema papieren bekers en speciaal papieren speelgoed voor kinderen zullen worden uitgedeeld. Een tweede, nog niet gespecificeerd, apparaat zal later in gebruik worden genomen, waarbij de campagne naar verwachting in december 2022 zal eindigen.

We zijn verheugd om samen te werken met Demon Slayer om opwinding te genereren en de Japanse cultuur met een breder publiek te delen. Junko Yazawa, senior vice president, customer experience management en planning, ANA, zei in een verklaring. “ Bij ANA zijn we voortdurend op zoek naar manieren omde reiservaring verbeterenhetzij door uitbreiding van onze bekroonde service, uitbreiding van onze hygiëneprotocollen of nieuwe entertainmentervaringen. We zijn ervan overtuigd dat wanneer ons Demon Slayer-thema in januari 2022 live gaat, ze een unieke vliegervaring zullen bieden. „.

Een 767 Demon Slayer voor ANA 1 Air Journal

© ANA

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2021-11-18-un-767-demon-slayer-pour-ana-5231729.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert