drie nieuwe routes en sterke groei in 2024 – Air Journal

Volotea heeft zijn groeiambities voor 2024 op de luchthaven van Athene bekendgemaakt (+23% vergeleken met 2023) en een substantiële stijging van 142% vergeleken met 2018, toen het voor het eerst de Griekse basis opende.

De luchtvaartmaatschappij is ook van plan drie nieuwe routes vanaf de luchthaven toe te voegen uit Athene, inclusief nieuwe internationale routes naar Napels, Split en Brest, laatstgenoemde onlangs aangekondigd als de 20e operationele basis van Volotea. In 2024 zal Volotea zijn aanbod uitbreiden met 20 routes vanaf de luchthaven van Athene, die de stad en reizigers met vijf Europese landen verbinden. De luchtvaartmaatschappij zal directe toegang blijven bieden tot populaire bestemmingen zoals Bilbao, BordeauxBari, Cagliari, Dubrovnik, Heraklion, Mykonos, Santorini, Rijsel, Lyon, Marseille, NantesPalermo, Straatsburg, ToulouseVenetië en Verona, terwijl drie nieuwe bestemmingen worden toegevoegd.

De nieuwe verbindingen zullen de luchthaven van Athene verbinden Napelsmet meer dan 23.600 stoelen op 132 vluchten, via twee wekelijkse frequenties, donderdag en zondag; Splitsen, met een aanbod van ongeveer 12.850 stoelen op 148 vluchten, via twee wekelijkse frequenties, woensdag en zondag; En Brest, met meer dan 20.000 stoelen op meer dan 100 vluchten, via twee wekelijkse frequenties, dinsdag en zaterdag. Dat zegt de luchtvaartmaatschappij “zal zijn vloot van twee vliegtuigen op de basis behouden en zo een stabiele lokale werkgelegenheid garanderen met een personeelsbestand van 80 directe medewerkers en meer dan 450 indirecte medewerkers voor het komende jaar”.

Tijdens dit mijlpaaljaar vierde Volotea in augustus de mijlpaal van 2 miljoen passagiers sinds de start van haar activiteiten op deze luchthaven in 2015. Van januari tot oktober dit jaar voerde Volotea meer dan 4.200 vluchten uit vanuit Athene, een stijging van 32% vergeleken met dezelfde periode in 2015, het jaar ervoor, inclusief nieuwe verbindingen naar Toulouse En Cagliari.

volotea

©Volotea

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert