Corsair versterkt Parijs-Cotonou met een 4e wekelijkse vlucht

Op 8 november 2022, Zeerover maakte zijn eerste vlucht tussen Parijs-Orly en Cotonoudaar hoofdstad van Benin. Een jaar later vierde ze de eerste verjaardag van deze lijn door deze te versterken een extra wekelijkse vlucht.

Voortbouwend op het succes van de route bedient de Franse luchtvaartmaatschappij Cotonou nu met vier vluchten per week, op maandag, woensdag, vrijdag en zondag, met de Airbus A330. Van deze vier vluchten worden op woensdag en zondag twee rechtstreekse vluchten aangeboden van Parijs-Orly naar Cotonou.

Deze eerste verjaardag is daarom een ​​kans voor Corsair om een ​​zeer positieve eerste balans op te maken: de opening van de lijn Parijs-Cotonou heeft een aanzienlijke herhaling van het passagiersvervoer van en naar Benin mogelijk gemaakt, waardoor het mogelijk werd deel te nemen aan de economische ontwikkeling van de lijn. land en leiden tot een algemene prijsdaling op de Cotonou-dienst (ook bediend door Air France bij vertrek uit Parijs-CDG). De toename van de vrachtcapaciteit is zeer gunstig voor Benin, te meer dankzij de directe nabijheid van de luchthaven Paris-Orly tot het centrum van Parijs, maar ook tot de Rungis-markt, de belangrijkste versmarkt ter wereld.

Ter gelegenheid van dit eerste jubileum biedt Corsair klanten die geen lid zijn van haar loyaliteitsprogramma de mogelijkheid om te profiteren van een bonus van € 20 voor elk abonnement tussen 13 november en 31 december 2023 in het Corsair-agentschap in Cotonou. Voor klanten die al lid zijn van Club Corsair wordt elke gecrediteerde euro verdubbeld voor elke reis op de lijn Parijs-Cotonou tussen 13 november en 31 december 2023.

Corsair versterkt Parijs-Cotonou met een 4e wekelijkse vlucht 1 Air Journal

©Corsair

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert