Corsair, officiële vervoerder van de Transat Paprec

De luchtvaartmaatschappij Corsair International zal aanwezig zijn in de dorpen van Concarneau en van Sint-Bartholomeusbij de start en finish van de 16e editie van de Transat Paprec.

Beginner 30 april 2023 in Concarneau om rond half juni aan te komen in Saint-Barthélemy, de enige dubbelhandige transatlantische race op het circuit van Figaro Beneteau (voorheen La Transat en Double – Concarneau – Saint-Barthélemy, ex Transat AG2R LA MONDIALE) werd gelanceerd in 1992. Deze race organiseert om de twee jaar verwelkomt voor het eerst dit jaar 100% vangemengde bemanningen, die zal strijden op de Atlantische Oceaan aan boord van strikt identieke boten, de Figaro Bénéteau 3. „De enige transatlantische race op gelijke voorwaarden“, de race „onthult de talenten van vrouwen en mannen die een sportieve en menselijke uitdaging aangaan“. Deze race maakt deel uit van het Franse Elite Offshore Racing Championship.

Corsair is de officiële vervoerder van La Transat Paprec, en zal aanwezig zijn in de 2 dorpen: in Concarneau op de stand van het VVV-kantoor van Saint-Barthélemy, en in Saint-Barthélemy op zijn eigen stand. Zijn partner Lucht Antillen zal „zichtbaar“ zijn op de stand van het VVV-kantoor van Saint-Barthélemy.

Met een exclusief loyaliteitsaanbod gewijd aan het evenement: voor elke geplande reis tussen Parijs en West-Indië (Pointe-à-Pitre, Fort-de-France en Saint Barthélemy) biedt Corsair 50% van de euro’s die op deze reizen zijn verzameld op de trouwe kat in Premium- en Business-klassen, van 15 april tot 31 mei 2023. En met een wedstrijd spel op het Instagram-account van Corsair, waarmee je twee prijzen kunt winnen voor de Transat Paprec. Van 8 tot 20 april (trekking op 21 april) wint de winnaar 1 retourticket in Economy Class Paris-Orly / Saint-Barthélemy en twee instapkaarten bij de start van de race in Concarneau op 30 april.

Sinds enkele jaren kiest Corsair voor de sport als gemene deler voor zijn partnerschappen. Corsair ondersteunt met trots sportevenementen op hoog niveau met sterke waarden, zoals de Transat Paprec, die diversiteit, toewijding en vasthoudendheid promoot.

De luchtvaartmaatschappij, die de Overzee zet zich al meer dan 30 jaar in voor „het ondersteunen van evenementen die de overzeese gebieden in de kijker zetten, met de ambitie om bij te dragen aan de ontwikkeling van economische, toeristische en vrachtuitwisselingen tussen de overzeese -zee en Frankrijk. Het partnership met Transat Paprec sluit dus aan bij de ambities en waarden van het bedrijf en haar teams.”

Corsair, officiële vervoerder van de Transat Paprec 1 Air Journal

©Corsair

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert