Cayenne: een nieuw fysiek agentschap voor Air Caraïbes

De luchtvaartmaatschappij Air Caribbean opent een nieuw bureau in Cayenne in Guyanawaar het tot zeven vluchten per week aanbiedt Parijs.

Het nieuwe bureau, ingehuldigd op 22 maart 2023, is al geopend en bevindt zich in het commerciële gebied van Katoury en verwelkomt het publiek van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Om de band met zijn klanten te versterken, biedt Air Caraïbes zichzelf dus “een nieuwe showcase op het grondgebied van Frans-Guyana. De luchtvaartmaatschappij kan haar toekomstige klanten nu in een vriendelijke ruimte ontvangen, adviseren en ondersteunen bij het plannen van hun reis.”

In het tijdperk van digitalisering van de sector kiest Air Caraïbes ervoor onderhoud een fysiek verkooppunt en informatie voor zijn Guyanese clientèle“.

Bij deze gelegenheid had de Caribische luchtvaartmaatschappij, naast een radiocampagne, een bureauwedstrijd georganiseerd van 13 tot 22 maart 2023 om vijf vliegtickets naar Parijs Orly aan te bieden. De loting vindt plaats op 22 maart tijdens de inhuldiging.

Air Caraïbes voert tot zeven wekelijkse vluchten uit tussen Cayenne-Felix Eboue en de luchthaven van Parijs-Orlywaar alle vluchten van zijn zustermaatschappij, de low-cost long-haul French bee, op codeshare-basis worden aangeboden.

Cayenne: een nieuw fysiek bureau voor Air Caraïbes 1 Air Journal

©CCI

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert