Bamboo Airways: Australië, Singapore en Bangkok op het programma

De luchtvaartmaatschappij Bamboo Airways een nieuwe link gelanceerd tussen Ha Noi en melbournezijn tweede naar de stad en de derde naar Australië, en nog een tussen Ho Chi Minh Stad en Singapore.

De Vietnamese privémaatschappij biedt nu één vlucht per week aan tussen de basis in Hanoi-Noi Bai en de luchthaven van Melbourne Tullamarine, geëxploiteerd door Boeing 787-9 Dreamliner die plaats biedt aan 26 passagiers in Business class, 21 in Premium en 247 in Economy. Vertrektijden zijn gepland op woensdag om 18.30 uur om de volgende dag om 07.00 uur aan te komen, retourvluchten die Australië verlaten op donderdag om 10.00 uur om te landen om 16.45 uur.

Bamboo Airways heeft geen concurrentie op deze route, in tegenstelling tot de route die in februari werd ingehuldigd tussen Ho Chi Minh City en Melbourne, waar het wordt geconfronteerd, buiten de Covid-19-pandemie, Vietnam Airlines en Jetstar Airways. Het dient ook sydney vertrekkend vanuit de basis in de zuidelijke metropool.

Truong Phuong Thanh, Deputy General Manager van Bamboo Airways, zei in een verklaring: “ Onze Melbourne-Hanoi-route wordt gelanceerd met de belofte van gemak, tijdbesparing en een probleemloze reiservaring, vooral wanneer Bamboo Airways de eerste en enige Vietnamese luchtvaartmaatschappij is die deze geplande non-stop service uitvoert. Daarnaast verwachten we dat deze route Melbourne-Hanoi zijn cruciale rol als luchtbrug verder zal versterken en in alle opzichten een substantiële bijdrage zal leveren aan de betrekkingen tussen Vietnam en Australië. „.

de Australiërs “ bezoek graag Vietnam, en de non-stop diensten van Bamboo Airways bieden geweldige reismogelijkheden tussen de twee landen voegde Jim Parashos, Managing Director International Recovery op Melbourne Airport, toe. “ Voor de grote Vietnamese gemeenschap hier in Australië zal het ook een essentiële verbinding bieden met familie en vrienden thuis, terwijl internationale studenten uit Vietnam kunnen komen studeren aan onze instellingen voor hoger onderwijs van wereldklasse. Bamboo Airways heeft zijn toewijding aan Australië getoond door verschillende nieuwe routes snel achter elkaar te ontwikkelen, zelfs tijdens de pandemie, en we zijn opnieuw verheugd om deel uit te maken van hun steeds groter wordende plannen. „.

Op het regionale netwerk heeft Bamboo Airways twee nieuwe routes ingehuldigd naar: Singapore-Changimet drie wekelijkse rotaties vanuit Ho Chi Minh City (dinsdag, vrijdag en zondag, tegenover Singapore Airlines, Vietnam Airlines en het goedkope Jetstar Asia, Pacific Airlines, Scoot en VietJet Air) en twee vanuit Hanoi (woensdag en zaterdag tegenover SIA , Vietnam Airlines, Scoot en VietJet Air).

Eindelijk is het Ho Chi Minh-stad – Bangkok-Suvarnabhumi opereert op donderdag, vrijdag en zaterdag tegen Thai Airways en Thai VietJet Air, Vietnam Airlines, Pacific Airlines en VietJet Air. Bamboo Airlines gebruikt Airbus-vliegtuigen met één gangpad op deze drie routes

Bamboo Airways: Australië, Singapore en Bangkok op het programma 1 Air Journal

©Airbus

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert