Gratis toegang tot instant messaging op Turkish Airlines en Etihad Airways

Turkse luchtvaartmaatschappijen biedt nu een gratis toegang verschillende instant messengers, WhatsApp, Messenger en WeChatonder andere voor haar klanten op bepaalde internationale vluchten.

Het aanbod is beschikbaar op langeafstandsvluchten waar internettoegang wordt geleverd door de operator Turk Telekom. Het is gratis voor alle leden van het Miles&Smiles loyaliteitsprogramma. Niet-leden kunnen ook gebruik maken van de service door het Miles&Smiles-lidmaatschapsformulier in te vullen dat beschikbaar is voor het instappen of aan boord. Bovendien profiteren Miles&Smiles-leden van de niveaus Classic Plus, Elite en Elite Plus van verbeterde gratis internettoegang, met de mogelijkheid om te surfen en de websites te raadplegen.

aan zijn kant, Etihad Airways biedt ook gratis toegang tot instant messaging tijdens de vlucht door in te loggen met hun Etihad Guest-loyaliteitsaccount of door zich eenvoudig online te registreren voordat u gaat vliegen om onmiddellijk te profiteren.

Tegelijkertijd biedt de luchtvaartmaatschappij van Abu Dhabi nieuwe aan betaalde abonnementen Wi-Fly Surf-aanbod a onbeperkte toegang tot gegevens. Klanten die tijdens hun vlucht willen surfen, sociale netwerken willen checken en werken, kunnen er ook voor kiezen om Wi-Fly Surf-plannen te kopen op basis van de duur van hun vlucht. Het Surf-pakket kost $ 9,99 voor Etihad Guest-leden op een vlucht van minder dan zeven uur en $ 19,99 op een vlucht van meer dan zeven uur.

Etihad Guest Platinum- en Exclusive-leden en passagiers die in First Class reizen, hebben tijdens hun vlucht gratis toegang tot Surf. Etihad Guest Gold-leden krijgen 25% korting op het surfpakket.

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert