Asiana Airlines lanceert vluchten met de A350 Seoul-Melbourne

Het Zuid-Koreaanse bedrijf Asiana luchtvaartmaatschappijen bedient nu Melbourne van Seoel twee keer per week gebruikt hij de zijne AirbusA350-900.

Vluchten A350-900 kunnen accommoderen 311 passagiers (28 passagiers in Business Class, 36 in Premium en 247 in Economy), zullen elke dinsdag en donderdag opereren als onderdeel van een seizoensprogramma. “Tot nu toe was Seoel een van onze grootste onbediende markten, waarbij reizigers gedwongen werden om verbinding te maken via andere havens in Australië of Azië”Dat zei Jim Parashos, Chief Aviation Officer van Melbourne Airport. “Deze directe diensten zullen Victoriaanse passagiers en exporteurs in staat stellen de kosten en het ongemak te vermijden van een overstap via een andere stad om Zuid-Korea te bereiken. Eerder deze maand waren we de eerste luchthaven van de Australische hoofdstad die onze internationale stoelcapaciteit voor 2019 overschreed, en de komst van Asiana betekent dat we hier nu meer internationale luchtvaartmaatschappijen hebben die hier vliegen dan ooit tevoren „.

Deze aankomst is een bewijs van de inspanningen van teams op Melbourne Airport en de Victoriaanse deelstaatregering, die samenwerkten om de capaciteit veilig te stellen toen luchtvaartmaatschappijen hun vliegtuigen weer in gebruik namen. “Dit komt de passagiers ten goede door een neerwaartse druk op de vliegtarieven te helpen uitoefenen en geeft exporteurs meer mogelijkheden bij het verzenden van hoogwaardige, tijdgevoelige goederen naar buitenlandse markten.” Om deze reden is een gemiddelde dagelijkse internationale vlucht $154 miljoen per jaar waard voor de Victoriaanse economie.”meent Jim Parashos. “We hopen dat deze seizoensdienst populair zal blijken en gezien de steeds nauwere handelsbetrekkingen tussen Victoria en Zuid-Korea hopen we dat deze de weg zal vrijmaken voor reguliere vluchten het hele jaar door in de toekomst. »

Asiana Airlines heeft 15 A350-900's (en er komen er nog zes). Er zijn ook negen A350-1000's in bestelling.

©Airbus

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert