Air Transat onthult haar programma voor het zomerseizoen 2023

Air Transat licht de sluier voor de zijne op zomerprogramma 2023 die op het hoogtepunt van het seizoen zal opereren 54 wekelijkse vluchten tussen Canada en Frankrijkd.w.z. 10 extra vluchten ten opzichte van de zomer van 2022.

De zomer van 2022 overtrof onze verwachtingen met een sterker herstel van de vraag dan we hadden durven hopen. Ons vliegprogramma voor de zomer van 2023 zal het dus mogelijk maken om beter in te spelen op de behoeften van reizigers, ongeacht de bestemming of de aard van hun reizen. Het efficiëntere gebruik van onze vliegtuigen stelt ons in staat om onze frequenties vanuit verschillende provinciesteden te verhogen en een capaciteit terug te winnen die bijna vergelijkbaar is met die van vóór de pandemie, of zelfs te overtreffen op bepaalde routes. onderstreept Cyril Cousin, directeur Frankrijk & Benelux van de Canadese luchtvaartmaatschappij.

Air Transat onthult haar programma voor het zomerseizoen 2023 1 Air Journal

@AirTransat

Tegelijkertijd zal Air Transat ook het aantal vluchten vanuit Canada verhogen naar de Verenigde Staten en haar versterken binnenlandse vluchtschema. Vertrekkend vanuit Montreal biedt het in totaal 15 rechtstreekse vluchten per week aan naar de Verenigde Staten (Fort Lauderdale, Orlando, Miami, Los Angeles en San Francisco). Sommige van deze vluchten bieden passagiers de mogelijkheid om met Air Transat van Frankrijk naar de Verenigde Staten te reizen, via een verbinding in Montreal.

Op haar binnenlandse netwerk zal Air Transat komende zomer weer veel binnenlandse vluchten aanbieden vanuit Montreal en Toronto. Passagiers uit Frankrijk kunnen zo profiteren van verbindingen van Montreal naar de steden Quebec, Toronto, Calgary en Vancouver.

Air Transat onthult haar programma voor het zomerseizoen 2023 2 Air Journal

©BriYYZ

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert