Air Transat lanceert zijn „Train + Air“-aanbieding opnieuw

De luchtvaartmaatschappij Air Transat kondigt de terugkeer aan van haar Train + Air-aanbieding, een dienst die vliegtuig en trein combineert

©BriYYZ via Wikimedia Commons

De luchtvaartmaatschappij Air Transat kondigt de terugkeer aan van zijn aanbod „Train + Air“, een combinatie van diensten vliegtuig en trein in samenwerking met de SNCF.

Zo kunt u een reis combineren met TGV van en naar 18 Franse steden en Brussel met een vertrekkende vlucht tussen de luchthaven van Parijs-CDG en Canadais het aanbod van het Canadese bedrijf beschikbaar sinds 22 maart 2023 voor boekingen via GDS en zal „in de komende dagen“ beschikbaar zijn op de website van Air Transat, voor reizen vanaf 27 maart 2023.

De reiservaring „Train + Air“ is nu volledig digitaal : reizigers kunnen nu direct in de trein stappen op vertoon van hun elektronische ticket, dat ze kunnen downloaden via de website van AccesRail. Voor meer informatie kunnen reisadviseurs contact opnemen met hun handelsattaché van Air Transat of de helpdesk van het bedrijf.

Geboren in Montreal 35 jaar geleden, de dochteronderneming van Transat AT inc. is een toonaangevend merk voor vrijetijdsreizen. Het bedrijf voert het hele jaar door rechtstreekse vluchten uit tussen Frankrijk en Montreal, Québec Of Toronto, „met ideale verbindingen naar zijn andere bestemmingen in het land of in de Verenigde Staten“. Het voert vluchten uit vanuit verschillende Franse steden: Bazel-Mulhouse, Bordeaux, Lyon, Marseille, Nantes, Leuk, Parijs En Toulouse. Air Transat „exploiteert een van de meest energie-efficiënte vloten in zijn klasse en zet zich in voor een gezonder milieu, waarvan het weet dat het essentieel is voor zijn bedrijf en de prachtige bestemmingen die het bedient“. Het werd door passagiers tijdens Skytrax’s 2022 World Airline Awards uitgeroepen tot beste vrijetijdsluchtvaartmaatschappij in Noord-Amerika.

Air Transat lanceert zijn

©Air Transat

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert