Air Seychelles vertrekt naar Sri Lanka

De luchtvaartmaatschappij Lucht Seychellen zal tussen nu en de zomer een nieuwe link lanceren Mahé En Colombode vijfde internationale bestemming.

Vanaf 20 juni 2023 zal de nationale luchtvaartmaatschappij van de Seychellen twee vluchten per week aanbieden tussen haar basis in Victoria op het eiland Mahé en de luchthaven van Colombo-Bandaranaike, geëxploiteerd door Airbus A320neo die plaats biedt aan 12 passagiers in Business Class en 156 in Economy. Vertrektijden zijn gepland op dinsdag en zaterdag om 22:05 uur, aankomst de volgende dag om 3:50 uur, retourvluchten vanuit Sri Lanka op woensdag en zondag om 4:50 uur en landen om 7:35 uur. Air Seychelles zal op deze route in „concurrentie“ zijn SriLankan Airlinesmet wie een vennootschap wordt aangekondigd.

Air Seychelles Chief Commercial Officer Charles Johnson zei in een verklaring: We zijn erg enthousiast over deze mogelijkheid om de Seychellen met Sri Lanka te verbinden. Een bestemming op zich met uitstekende toeristische, medische en zakelijke mogelijkheden waar alle Seychellen van kunnen profiteren. Daarnaast onze aanstaande partnerschap met SriLankan Airlines kunnen reizigers een enkel ticket kopen om buiten Colombo naar andere bestemmingen in Azië te reizen. Deze service zal de huidige reistijden aanzienlijk verkorten en tegen veel lagere prijzen dan die momenteel op de markt te zien zijn. „.

Zodra deze volledig is geïmplementeerd, zal de overeenkomst met de Sri Lankaanse nationale luchtvaartmaatschappij „ook voorzien meer dan 20 wedstrijden one-stop-service naar vele bestemmingen in India, Bangladesh en naar grote toeristische trekpleisters zoals Bangkok, Kuala Lumpur, Singapore en Tokio, evenals naar de veelgevraagde Australische steden Melbourne en Sydney”, aldus Air Seychelles. Sandy Benoiton, waarnemend algemeen directeur, voegt toe: “ Deze nieuwe bestemming zal onze regionale service versterken en zorgen voor verbeterde connectiviteit met de regio Zuidoost-Azië en daarbuiten. Het is een markt met een groot potentieel en we kunnen niet wachten om te zien wat ons te wachten staat. „.

De luchtvaartmaatschappij is volledig eigendom van de regering van de Seychellen en opereert regionaal van Mahé tot Tel Aviv, Johannesburg, mumbai En Mauritius, met twee A320neo’s. Air Seychelles biedt ook ultramoderne technologie. Landelijk voert de vervoerder tot 30 retourvluchten per dag uit Praslinhet op een na grootste eiland in de archipel, evenals verschillende charters naar andere eilanden op zijn vloot van Twin Otters.

Air Seychelles vertrekt naar Sri Lanka 1 Air Journal

©Facebook-Air Seychellen

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert