Air New Zealand: stapelbedden en totale investeringen

De luchtvaartmaatschappij Lucht Nieuw-Zeeland gedetailleerd de toekomstige stapelbedden van de Skynest die zal worden aangeboden aan passagiers van Economie les naar Auckland op de lange termijn volgend jaar, in eerste instantie om New York En Chicago. En ze kondigde aan investeringen in het wagenpark en in marketing, om meer aan te trekken toeristen in Nieuw-Zeeland.

Onthuld in 2020 en twee jaar later aangenomen voor zijn Boeing 787-9 Dreamliner, de „Skynest Economy“-pod van het Nieuw-Zeelandse nationale bedrijf gevestigd op de luchthaven vanAuckland werd opnieuw aangekondigd op 10 mei 2023. De slaapzone geconfigureerd in zes modulenwaardoor Economy Class-passagiers „langeafstandsreizen kunnen maken“, beschikbaar vanaf September 2024. Ontworpen en geïnstalleerd in Nieuw-Zeeland, zal de pod tussen de Economy en de Premium zes „pods“ bieden, waaronder „een groot kussen, lakens en deken, oordopjes, aparte leeslamp, USB-aansluiting voor een persoonlijk apparaat, een ventilatie-uitlaat en verlichting ontworpen om te rusten”. Elke pod wordt geleverd met een aparte veiligheidsgordel, „om ervoor te zorgen dat passagiers hun gordel kunnen vastmaken en in de pod kunnen blijven als het veiligheidsgordellampje tijdens turbulentie gaat branden“. Beddengoed wordt tussen elke sessie verschoond, met een overgangstijd van 30 minuten; de lichten „zullen zacht aangaan aan het einde van elke sessie en de bemanning zal alle passagiers die gedurende die tijd slapen beleefd wakker maken“.

Elke passagier is beperkt tot een sessie van 4 uur, kunnen gezinnen die met hetzelfde ticket reizen een sessie boeken voor elke passagier, afhankelijk van beschikbaarheid. “ We zijn nog bezig met het uitwerken van de exacte details van hoe het reserveringsproces zal werken, en we hebben de prijs nog niet bepaald. Op dit moment zijn we aan het overwegen ongeveer $ 400 tot $ 600 voor de periode van 4 uur legt Leanne Geraghty uit, Chief Customer and Sales Officer van Air New Zealand. Benadrukkend dat de eerste bestemmingen die hiervan profiteren, de bestemmingen zullen zijn New York-JFK (ingehuldigd afgelopen september) en Chicago O’Hare : “ Noord-Amerika is de ideale markt voor Skynest, aangezien het een high-end segment heeft dat waarde hecht aan comfort en slaap tijdens langeafstandsreizen ‚, verduidelijkte ze.

Skynest” zal dingen veranderen door meer flexibiliteit toe te voegen aan de reiservaring in economy class, zegt de directeur van het bedrijf. Sterren Alliantie. “ Onze 83-jarige geschiedenis wordt gekenmerkt door een toewijding aan innovatie en het verleggen van de grenzen van wat mogelijk is. SkyNest is het nieuwste voorbeeld en we zijn er trots op het voortouw te nemen met ’s werelds eerste cabinefunctie. SkyNest spreekt tot de verbeelding van een wereldwijd publiek en het unieke karakter ervan is al erkend met tal van onderscheidingen, waarvan de laatste een finalist was in de Crystal Cabin Awards. We zijn verheugd dat klanten net zo enthousiast zijn over deze nieuwe innovatie als wij. Ons uitgebreide onderzoeks- en ontwerpproces van vijf jaar en 170.000 uur heeft geresulteerd in een product dat volgens ons een revolutie teweeg zal brengen in de ervaring aan boord van Economy Class-passagiers. concludeert Leanne Geraghty.

Air New Zealand: stapelbedden en totale investeringen 1 Air Journal

@ Air Nieuw-Zeeland

Lucht Nieuw-Zeeland investeert aan de andere kant in zijn vloot, capaciteit en marketing „om de vluchtervaring van de klant te verbeteren en de toeristenindustrie in Nieuw-Zeeland te ondersteunen“. De investering omvat 3,5 miljard dollar bij de aankoop van acht nieuwe 787-9 Dreamliners en vijf Luchtbus A320neo, „om meer stoelen toe te voegen aan de“ Tasmania and Pacific Islands-services „. Dit omvat ook de vernieuwing interieur van de 14 Dreamliners, inclusief de nieuwe Business Premier Luxe en opgefriste cabines van de luchtvaartmaatschappij. Dit werk moet volgend jaar beginnen.

De luchtvaartmaatschappij is ook in laatste onderhandelingen om een ​​achtste te bemachtigen Boeing 777-300ER, “wat 3.000 extra stoelen per week zou kunnen toevoegen aan het internationale netwerk van de luchtvaartmaatschappij. “ We zijn er trots op dat we deze investering in onze vloot en in de toekomst van de luchtvaart kunnen doen. Door te investeren in nieuwe en gemoderniseerde vliegtuigen kunnen we nog meer aantrekken high-end vrijetijdsklanten van de Stille Oceaan tot Nieuw-Zeeland, wat de groei van ons toerisme stimuleert. Het is een aanzienlijke investering, die onze toewijding weerspiegelt om onze klanten op korte en lange termijn de beste vluchtervaring te bieden. zegt CEO Greg Foran.

Terwijl er tijdens het huidige zomerseizoen 4,5 miljoen stoelen te koop zijn op 39 internationale routes, heeft dit netwerk zich herwonnen 91% van het niveau van 2019, vóór de pandemie (het binnenlandse netwerk heeft de capaciteit van vóór Covid-19 al herwonnen), voegt de algemeen directeur toe. Het Noord-Amerikaanse netwerk van Air New Zealand bevindt zich dicht bij het niveau van vóór Covid, met meer stoelen die vliegen vanuit Houston, San Francisco en Vancouver. “ Onze weg naar New York is bijzonder en is een waardevolle en veelbelovende markt voor Nieuw-Zeeland. De route heeft sinds de lancering in september 2022 een sterke vraag aangetoond, en biedt ons onbenut potentieel om waardevolle klanten aan te trekken en het beste te laten zien van wat ons land te bieden heeft. aanbieden „. Later dat jaar werd zijn alliantiepartner United Airlines zal nieuwe routes lanceren tussen San Francisco en Christchurch en tussen Los Angeles en Auckland, waardoor de capaciteit in Noord-Amerika verder wordt vergroot.

De capaciteit van Air New Zealand is op Aziatisch netwerk bevindt zich op 117% van het niveau van vóór Covid, waarbij Singapore een belangrijk knooppunt blijft, met name voor verbindingen met India en Europa. De vraag uit China herstelt zich langzaam en alliantiepartner Air China heeft de route Peking-Auckland weer opgestart. De capaciteit op het Tasman- en Pacific Island-netwerk van Air New Zealand nadert ook „het niveau van vóór Covid“.

In eigen land voegde Air New Zealand 5.000 stoelen per week toe aan Christchurch, waardoor Garden City vaker met Hamilton, Napier en Nelson werd verbonden, en voegde Air New Zealand 6.000 stoelen toe op regionale vluchten vanuit Auckland.

Ter ondersteuning van zijn inzet voor de toerisme in Nieuw-ZeelandAir New Zealand investeert $ 30 miljoen in marketingcampagnes dit fiscale jaar in belangrijke markten „om bezoekers van hoge kwaliteit te targeten. De luchtvaartmaatschappij blijft ook haar offshore verkoop- en marketingteams herbouwen en heeft haar merk gestaag verhoogd in belangrijke offshore-markten. “ Onze aanzienlijke toename van de capaciteit in ons internationale en binnenlandse netwerk, gecombineerd met onze marketinginvesteringen, zal helpen om Nieuw-Zeeland aan de wereld te laten zien en meer kwaliteitsbezoekers naar onze kusten te trekken. zei Greg Foran.

Onze vlootinvesteringen, capaciteitsupdates en marketinguitgaven vertegenwoordigen een aanzienlijk engagement voor de Nieuw-Zeelandse toeristenindustrie. Door te investeren in nieuwe en geüpgradede vliegtuigen, meer stoelen toe te voegen aan onze internationale routes en onze marketingaanwezigheid in belangrijke markten te vergroten, maken we het voor bezoekers nog gemakkelijker om Nieuw-Zeeland van hun takenlijst af te vinken. », besluit de CEO.

Air New Zealand: stapelbedden en totale investeringen 2 Air Journal

©John Taggart

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert