Armenië: FlyOne vliegt naar Parijs

De nieuwe goedkope luchtvaartmaatschappij FlyOne Armenia heeft een nieuwe route ingehuldigd tussen Jerevan en Parijs, de tweede naar

©FLYONE Armenië / Facebook

De nieuwe luchtvaartmaatschappij low cost FlyOne Armenië een nieuwe link in gebruik genomen tussen Jerevan en Parijszijn tweede naar Frankrijk na die naar Lyon.

Tot 10 september 2022 biedt de nieuwe Armeense low-cost vluchtspecialist tot vijf vluchten per week tussen zijn basis in Jerevan-Zvartnots en de luchthaven van Parijs CDG, geëxploiteerd door Airbus A320 met 180 zitplaatsen. Vertrektijden zijn aanvankelijk gepland op zaterdag om 19:20 uur om aan te komen om 22:30 uur, met retourvluchten die de Franse hoofdstad om 23:00 uur verlaten om de volgende dag om 05:10 uur te landen. Vanaf volgende maand komt er een dinsdagrotatie, daarna wordt de route vanaf half juni elke dag behalve dinsdag en zaterdag gereden.

FlyOne Armenia concurreert op deze as met Air France, vanaf 23 april niet meer met Transavia France (vanaf Orly); de lijn was al in 2018 gelanceerd door Armenia AirCompany en daarvoor door Armavia tot het faillissement in april 2013. FlyOne had afgelopen december zijn eerste route naar Frankrijk ingehuldigd, op weg naar Lyon-Saint Exupéry.

FlyOne Armenia Advisory Board-voorzitter Aram Ananyan knipte het symbolische lint voor de inaugurele vlucht door en merkte in een verklaring op: Met groot genoegen kondigen we de lancering van vluchten naar Parijs aan. Als lid van de Franstalige gemeenschap hebben we een bijzondere houding ten opzichte van Frankrijk. We zijn er zeker van dat ook deze vlucht een succes zal worden. We verwelkomen onze passagiers graag aan boord „. De directeur van goedkope Mircea Maleca zei: Ons Europese netwerk blijft zich uitbreiden. We zijn verheugd om lijnvluchten naar Parijs te lanceren, waarmee we de geografie van ons netwerk uitbreiden „.

Naast de twee Franse steden bedient de Armeense dochteronderneming van het goedkope Moldavische FlyOne vanuit Yerevan ook de luchthavens van Beiroet, Istanbul, Teheran, Tel Aviv, Moskou-Vnukovo, Sochi en Krasnodar.

Armenië: FlyOne vliegt naar Paris 1 Air Journal

©Lyon Airport

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.