Air Canada huldigt haar Vancouver – Bangkok in

De luchtvaartmaatschappij Air Canada heeft zondag tussen de middag haar nieuwe seizoensdienst ingehuldigd Vancouver en Bangkokde enige directe route tussen Noord-Amerika en de Thaise hoofdstad.

Van 1 december 2022 tot 14 april 2023 biedt de Canadese nationale luchtvaartmaatschappij vier vluchten per week aan tussen haar basis in Vancouver en de luchthaven van Bangkok-Suvarnabhumi, geëxploiteerd door Boeing 787-9 Dreamliner die plaats biedt aan 30 passagiers in Business class, 21 in Premium en 247 in Economy. Vertrek is gepland voor maandag, woensdag, vrijdag en zondag om 23.00 uur met aankomst twee dagen later om 05.55 uur, retourvluchten vanuit Thailand op dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag om 8.30 uur om dezelfde dag te landen op 06:35 uur van de datum verplicht, duur van de vlucht 15:55 uur heen, 13:05 uur terug).

Air Canada heeft geen concurrentie op deze route, haar partner inSterren AlliantieThai Airways heeft de service naar het land al lang opgegeven.

We zijn verheugd om de eerste non-stopdienst van Air Canada naar Zuidoost-Azië en de enige non-stopdienst tussen Noord-Amerika en Thailand te lancerenzei Mark Galardo, Senior Vice President – Network Planning and Revenue Management, Air Canada. „Bangkok is een van de meest bezochte bestemmingen ter wereld en we hebben de verbindingen van en naar onze trans-Pacifische hub bij YVR geoptimaliseerd om onze klanten handige reismogelijkheden te bieden om deze levendige stad te verkennen die bekend staat om zijn geschiedenis, gastronomie en cultuur. of om er internationaal zaken te doen„.

Deze nieuwe dienst vanuit Vancouver “is weer een stap in lijn met onze ambitie om van deze hub een van de belangrijkste transpacific gateways in Noord-Amerika te maken. We zijn verheugd dat we onze klanten nu aan boord van onze vluchten kunnen verwelkomen ‚, voegde de leider eraan toe. Air Canada vliegt ook naar Aziatisch-Pacifisch vanaf Vancouver de luchthavens van Hong Kong, Shanghai, Seoul, Tokyo, Brisbane, Sydney en Auckland; ze zal in juni terugkeren naar Osaka.

Air Canada huldigt haar Vancouver – Bangkok 1 Air Journal in

©AirCanada

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert