4 mei 1911 in de lucht: De “Lebaudy” kreeg een ongeluk

Geschiedenis van de luchtvaart – 4 mei 1911. Het was als onderdeel van een testvlucht dat het luchtschip dat bekend staat als “Lebaudy” helaas werd vernietigd op donderdag 4 mei 1911. Het ongeval waaraan het leed vond plaats in de avond, waarbij de bemanning de controle over het luchtschip had verloren. het vliegtuig. Terwijl het over de Aldershot-vlakte vloog, belandde het in een aantal bomen, waarbij een persoon die aan boord was gewond raakte bij de val.

Ter herinnering: het luchtschip ‘Lebaudy’ was een geschenk van de Britse krant Morning Post, die het had aangeboden aan de gouverneur van Groot-Brittannië, die op 4 mei 1911 het dodental hoorde luiden voor het apparaat waarvan het frame kapot was. bij de crash, een crash waarbij ook de schaal werd opengescheurd.

Bij een andere luchtaanval, die het van de stad Parijs naar die van Londen zou brengen om uiteindelijk naar Farnborough te gaan, waar de hangar zich bevond, had het luchtschip „Lebaudy“ al wat problemen gehad met het niveau van zijn envelop, het was tijdens deze reis inderdaad gescheurd.

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert