30 januari 1948 in de hemel: vele jaren nadat Wilbur sterft, Orville Wright

Luchtvaartgeschiedenis - 30 januari 1948. Het Miami Valley Hospital zal de dood zien van een zeer grote pionier van de

Luchtvaartgeschiedenis – 30 januari 1948. Het Miami Valley Hospital zal op vrijdag 30 januari 1948 de dood zien van een zeer grote Amerikaanse luchtpionier in de persoon van Orville Wright. Deze laatste, het slachtoffer van een hartaanval, zal zich bij zijn broer voegen Wilbur, die in 1912 stierf en met wie hij onvermoeibaar werkte om Icarus‘ droom waar te maken, beiden vele jaren van hun leven wijden aan het voortbewegen in de lucht.

Geïnspireerd door het werk van Langley, Chanute en ook Mouillard, ontwikkelden de twee broers al heel vroeg een tweedekker-type vliegtuig en testten het in 1900. Dit leverde hen de status op als de grondleggers van de luchtvaart, samen met Clément Ader, na de ontwikkeling in de uitgeverij en fietsen, het uitvoeren van reparaties.

De zonen van deze dominee studeerden eerst zweefvliegtuigen en stapten toen in motorvliegtuigen. Ze hebben dus verschillende apparaten bedacht en getest, en gingen zelfs zo ver dat ze zelf motoren ontwikkelden voor hun vliegmachines die ze bij Kitty Hawk zullen experimenteren.

365 dagen per jaar informeert Air-Journal u gratis. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2022-01-30-le-30-janvier-1948-dans-le-ciel-bien-des-annees-a-apres-wilbur-orville-wright-decede- 5233221.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert