Werk: rekrutering op de luchthaven Parijs-Beauvais op 20 februari

Om de beroepen en werving van haar bedrijven te promoten, heeft de luchthavenexploitant Parijs Beauvais organiseert op dinsdag 20 februari 2024 haar werkgelegenheidsbijeenkomst. In 2023 zijn volgens de luchthaven iets meer dan honderd mensen aangeworven.

Luchthaven Parijs-Beauvais, commerciële naam vanluchthaven Beauvais-Tille, “een van de drijvende krachten van het gebied door de invloed die het biedt en het belang van de economische impact ervan, is ook een van de belangrijkste werkgelegenheidsverstrekkers in Beauvaisis”, onderstreept het persbericht. Om de ontwikkeling ervan te ondersteunen, zijn er regelmatig behoeften in verschillende beroepen, zowel voor de luchthavenexploitant (SAGEB) als voor de platformbedrijven.

Dankzij deze dynamiek kon SAGEB in 2023 102 mensen met een contract van onbepaalde duur of bepaalde duur in dienst nemen op het gebied van de exploitatie, het beheer of het beheer van parkeergarages en busstations. Deze aanwervingen vormen een aanvulling op de talrijke aanwervingen door bedrijven die verantwoordelijk zijn voor assistentie in tussenstopvan de veiligheid luchthavenvan de onderhoud luchtvaartvan de Diensten aan luchtvaartmaatschappijen, winkels En verhuur van auto's, van de exploitant van personenvervoer over de weg Aerobus zonder de diensten van te vergeten de staathet Nationaal Geografisch Instituut of de bemanningen gevestigde luchtvaartmaatschappijen.

Het is in deze context dat de luchthaven haar bijeenkomst van dewerkgelegenheid op de luchthaven om zijn beroepen en partners voor te stellen en de aanwerving voor het zomerseizoen 2024, dat eind maart begint, aan te moedigen. Michel Peiffer, voorzitter van de raad van bestuur van SAGEB, geeft aan “trots te zijn dat de activiteit van de luchthaven zoveel toekomstige kansen biedt voor de inwoners van de agglomeratie Beauvaisis, het departement Oise en de regio Hauts-de-France. »

Mensen die meer willen weten, carrières willen ontdekken en vooral willen solliciteren, zijn welkom op dinsdag 20 februari 2024 vanaf 9.00 uur op de luchthaven Parijs-Beauvais, terminal 2, in de Mezzanine-zaal (gratis parkeren op P3 – toegang via COROLIS-lijn nr. 6).

luchthaven Parijs-Beauvais, “platform op menselijke schaal”heeft opgenomen 4,6 miljoen passagiers in 2022 (vergeleken met 3,98 miljoen in 2019) en is gepositioneerd als de 9e Franse luchthaven. 7 reguliere bedrijven (Ryanair, Ophef, Laudamotion, Wizz Air, SkyUp, HalloSky En EasyJet) bieden meer dan 80 bestemmingen aan in heel Europa en de Maghreb, zegt de luchthaven.

De luchthaven Parijs-Beauvais biedt ook een pendeldienst tussen de luchthaven en Parijs-Porte Maillot evenals een parkeeraanbod van 4.500 plaatsen.

Ook de luchthaven Parijs-Beauvais geeft aan van wel “meerdere duurzame initiatieven (100% elektrische stroomvoorziening voor vliegtuigen die een tussenstop maken, elektrische start- en landingsbaanmachines, vloten van de meest recente en efficiënte vliegtuigen in de industrie, busshuttles die op biobrandstof rijden, vernieuwd geluids- en trajectmonitoringsysteem, lidmaatschap van de Airport Carbon Accreditation proces, lidmaatschap van de vereniging AéroBiodiversité, enz.) »

Functie: rekrutering op de luchthaven Parijs-Beauvais op 20 februari 1 Air Journal

@Parijs Beauvais

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert