Entertainment tijdens de vlucht: LATAM sluit een overeenkomst met Paramount+

Sinds 1 december 2023 LATAM-luchtvaartmaatschappijen biedt gratis en exclusieve Paramount+-inhoud op zijn entertainmentdienst LATAM Play aan boord.

Dit komt na het bereiken van een overeenkomst met het bedrijf, inclusief de beschikbaarheid van de inhoud van het streamingplatform tijdens de hele werking: meer dan 300 vliegtuigen portie 148 bestemmingen in 25 landen. Na deze mijlpaal wordt LATAM de enige Zuid-Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die inhoud aanbiedt Grootste+ in zijn dienst aan boord. Hierdoor kunnen passagiers kiezen uit meer dan 70 afleveringen van exclusieve Paramount+-series, waaronder hoogtepunten als HALO, Tulsa King en Kamp Koral en Spongebob Squarepants.

“We vieren onze samenwerking met Paramount+ om de algehele ervaring voor onze passagiers verder te verbeteren. Bij LATAM streven we er voortdurend naar om uitzonderlijke reizen te leveren, en deze opwindende overeenkomst onderstreept onze sterke betrokkenheid. De innovaties die we brengen zijn niet alleen bedoeld om verbinding te maken met de emoties van passagiers, maar ook om ervoor te zorgen dat elke reis met ons een onvergetelijke ervaring is.” onderstreepte Paulo Miranda, vice-president Klanten van LATAM Airlines Group.

Momenteel heeft LATAM Play ook een alliantie met HBO Max, waardoor het zijn klanten meer dan 170 films, meer dan 430 serie-afleveringen, meer dan 1.000 liedjes, evenals kinderinhoud en lezingen kan aanbieden waarvan ze tijdens hun reizen kunnen genieten. . Het komende jaar wil LATAM zijn contentaanbod met meer dan 50% vergroten, waardoor zijn leidende positie in de regio wordt versterkt met content van wereldklasse.

@Airbus

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert