Volotea opent 5 Italiaanse routes op Orly

De luchtvaartmaatschappij goedkope Volotea zal eind mei een nieuwe seizoensdienst lanceren tussen Parijs-Orly En Turijnnaast die bedoeld voorAncona, Genua, Olbia En Verona ingehuldigd vanaf het einde van de maand.

De Spaanse specialist in goedkope vluchten bedient momenteel alleen zijn basis in Lourdes-Tarbes vanuit Orly (onder DSP), en versterkt deze zomer zijn aanbod op de tweede Parijse luchthaven, van en naar Italië. Vanaf 26 mei 2023 biedt Volotea twee vluchten per week aan Turijn-Casellemet vertrek gepland voor maandag en vrijdag tot 3 november in het licht van indirecte concurrentie van Air France op CDG.

Van 27 mei tot 5 november verbindt Volotea Orly met Ancona-Marche Dinsdag en vrijdag (daarna donderdag en zondag vanaf half oktober), zonder competitie.

De lage kosten zullen ook dienen Genua-Cristoforo Colombo vertrekkend vanuit de Franse hoofdstad, met rotaties op maandag en vrijdag van 26 maart tot 6 november die de vluchten in Roissy zullen vervangen, in concurrentie met Vueling.

Ten slotte zal Volotea van CDG naar Orly verhuizen Verona-Villafranca 26 maart ook, met vluchten op maandag, woensdag, vrijdag en zondag van 26 maart tot 6 november (de rotatie op zondag is opgeschort in juli en augustus), zonder competitie.

We zijn erg verheugd om de lancering van deze nieuwe lijn vanaf Parijs Orly aan te kondigen en om nieuwe opties voor uitjes naar Italië aan te bieden. We zijn vastbesloten om onze passagiers steeds meer keuzes te bieden om hun reishorizon te verbreden, vooral tijdens de zomerperiode. Deze nieuwe bestemmingen illustreren ook onze ontwikkelingsambities in Frankrijk, onze belangrijkste markt. “, verklaarde in een persbericht Céline Lacroix, International Development Manager van Volotea, die afgelopen november haar ambities voor 2023 al in Frankrijk had aangekondigd.

Volotea opent 5 Italiaanse routes op Orly 1 Air Journal

©Volotea

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert