Verenigde Staten: luchtvaartmaatschappijen verlagen hun voorspellingen vanwege brandstofprijzen

Meerdere Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen hebben hun verlaagd marge prognose voor het derde kwartaal van 2023 vanwegehogere brandstofkosten.

American Airlines, Southwest Airlines, United Airlines, Spirit Airlines, Frontier, Alaska Air… Ze hebben het allemaal waargenomen daling van de reserveringen langszij bedrijfskosten stijgen Dit houdt verband met de stijgende brandstofprijzen in het huidige kwartaal, aangezien de olieprijzen stegen als gevolg van langdurige productieverlagingen door Saoedi-Arabië en Rusland.

De lage kosten Grens gerapporteerd “recente en onverwachte verandering in het boekingstraject”: “De afgelopen weken was de omzet vaak lager dan de historische seizoenstrends“, gaf ze toe.

De lage kosten Spirit luchtvaartmaatschappijen heeft zijn omzetverwachting voor het derde kwartaal verlaagd om rekening te houden met de stijgende brandstofprijzen, waarbij de omzet voor het derde kwartaal nu tussen de $1,24 miljard en $1,25 miljard ligt, vergeleken met een eerdere schatting van $1,3 miljard tot $1,32 miljard. Om meer tickets te verkopen, zegt het grote kortingen te zullen bieden op reizen die zijn geboekt voor de tweede helft van het derde kwartaal tot en met de reisperiode vóór Thanksgiving in november.

Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen zei dat het voor het lopende kwartaal een winst van 20 tot 30 cent per aandeel verwacht, vergeleken met een eerdere voorspelling van 85 tot 95 cent per aandeel, waardoor de aandelen met 4% zullen dalen. De luchtvaartmaatschappij verlaagde ook haar prognose voor de totale omzet per beschikbare stoelmijl, een indicator van het prijszettingsvermogen.

Deze neerwaartse voorspellingen komen tegen de achtergrond van de eerste tekenen vaneen afnemende vraag naar binnenlandse reizeninflatoire druk die op consumenten drukt en dure contracten die luchtvaartmaatschappijen ondertekenen om hun personeel te behouden.

Verenigde Staten: Luchtvaartmaatschappijen verlagen hun voorspellingen vanwege brandstofprijzen 1 Air Journal

Las Vegas @A.Lebas

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert