SWISS biedt voorselectie van maaltijden in Business class op haar langeafstandsvluchten

Swiss International Air Lines (ZWITSERSE) biedt passagiers nu in Business class de mogelijkheid om kies gratis online het gerecht van hun keuze voor vertrek.

Naast de hoofdgerechten uit het culinaire programma SWISS Taste of Switzerland zijn er op langeafstandsvluchten vanuit Zwitserland vier extra gerechten verkrijgbaar. Klanten kunnen zich nu abonneren op alle langeafstandsvluchten vanuit Zürich en Genève met vertrek vanaf 1 juni 2022. Het gewenste gerecht kan binnen vier weken tot 36 uur van tevoren gratis worden gekozen via de aparte boekingslink swiss.com/preselect vertrek. SWISS is de toonaangevende luchtvaartmaatschappij in de Duitse groep Lufthansa om deze nieuwe dienst te introduceren.

Een gevarieerde keuze uit acht gerechten
Business class passagiers profiteren van een brede en gevarieerde selectie van acht hoofdgerechten. Naast de vier gerechten van de huidige SWISS Taste of Switzerland-cyclus, worden er nog vier andere aangeboden, de meeste geïnspireerd op de Zwitserse gastronomie. Denk aan gehakt in Zürich-stijl, gehaktbrood met morillesaus, baarsfilets met citroenboter of een vegetarische rode curry met basmatirijst van Hiltl in Zürich, al jaren partner van SWISS. Op het actuele SWISS Taste of Switzerland menu staan ​​als hoofdgerecht ossenhaas met pepersaus, kip gevuld met kruiden, snoekbaarsfilet met citroen en beurre blanc saus en vegetarische Singapore noedels met groenten, ook bereid door Hiltl , het oudste vegetarische restaurant ter wereld.

om op te merken dat alle SWISS passagiersongeacht hun reisklasse, altijd de mogelijkheid hebben, afhankelijk van de vlucht, bestel gratis een speciale maaltijd, bijvoorbeeld koosjere of glutenvrije gerechten. Dit kan direct bij boeking of later via het Service Center.

SWISS biedt voorselectie van maaltijden in Business class op langeafstandsvluchten 1 Air Journal

©ZWITSERSE

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert